Battleborn kaderine terk ediliyor

Furkan Sakoğlu 18.09.2017 - 13:10
Geçmiş olsun...
Gearbox'ın büyük umutlar ile piyasaya sürdüğü ancak ne yazık ki çıkışından kısa bir süre sonra Blizzard'ın efsane olan oyunu Overwatch'ın gölgesinde kalarak oyuncu sayısında çok ciddi bir düşüş yaşayan oyunu Battleborn, Gearbox'tan bugün yapılan açıklamaya göre bu günden sonra herhangi bir güncelleme veya ek içerik almayacak.

Gearbox'tan yapılan açıklamaya göre Battleborn için alınan bu kararın sebebi, Gearbox ekibinin tamamen merakla beklenen yeni FPS RPG oyunu Borderlands 3'ün üzerinde odaklanmak istemesi olarak belirtildi. Borderlands hayranları tarafından merakla beklenen yeni oyun, gelişmiş grafikler ve oyun mekanikleri ile serinin hayranlarına yine unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatacak gibi gözüküyor.

Gearbox ise Battleborn'un başarısızlığı karşısında oldukça kırgın gözüküyor. Yapılan açıklamada Battleborn'un durumu için oldukça üzgün olduklarını belirten Gearbox yetkilileri Borderlands ile stüdyonun takipçilerine hak ettikleri kadar kaliteli bir yapım ile çıkacaklarını belirttiler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2017 13:31
Çok yanlış zamanda çıktı. Titanfall 2 de aynı hatayı BF1'e karşı yaptı. O kadar uğraşıyorlar , kendi satış politikalarıyla batırıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battleborn kaderine terk ediliyor
İlginizi Çekebilir