Battlefield 2042 oynanışından kısa bir kesit yayınlandı

Alparslan Gürlek 12.06.2021 - 21:27
Battlefield 2042 oynanış görüntülerinden kısa bir kesit resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Devamı yarın gelecek.

Battlefield 2042 oynanışına yönelik oyuncular tarafından merakla beklenen görüntülerden kısa bir kesit paylaşıldı. Battlefield resmi Twitter hesabında paylaşılan görüntü, yarın yayınlanacak oynanış videosundan 3 saniyelik kısa bir kesiti içeriyor.

Battlefield 2042 oynanışı yarın gün yüzüne çıkacak

Uzun süren sızıntı haberlerinin ardından nihayet oyuncuların karşısına tam adıyla çıkan Battlefield 2042 oynanışı hali hazırda büyük merak konusu. Senaryo modu bulunmayacak ancak bunu bir şekilde çok oyunculu modlara yedirecek yapımdan oynanış konusunda beklentiler yüksek. Serinin hayranlarından bazıları oynanışın geçmiş oyunlardan farksız olacağını öne sürerken, yeniliğe karşı büyük bir açlık besleyen oyuncuları bakalım neler karşılayacak. Aşağıdan kısa oynanış kesitini izleyebilirsiniz.

Görüntüler çok kısa ancak oyunculara ipucu verebilecek bazı detaylar içeriyor. Ruslara ait bir Kamov (Timsah) helikopterine çarpan bir Apache helikopterine yer verilmiş ve birinci şahısta başlayan video hızlıca üçüncü şahıs bakış açısına geçiyor. Son zamanların en heyecan verici FPS duyurularından biri olan yeni Battlefield oyununu herkes gibi biz de merakla bekliyoruz. Yeni şeylerin denendiğini görüyor ve gelecekte bunun oyunculara nasıl yansıtılacağı konusunu merak ediyoruz. Bu denenen yeniliklerin arasında robot bir köpeği kontrol etmek gibi alışılmadık mekanikler olmasının yanı sıra serinin geçmiş oyunlarından oyuncuların tanıyabileceği ATV, helikopter ve jet gibi bazı araçları da kullanabileceğiz. Yarın yayınlanacak oynanış fragmanını merak ediyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 2042 oynanışından kısa bir kesit yayınlandı
İlginizi Çekebilir