Battlefield 3 videoları gerçeği yansıtmıyor mu?

Murat Sağlam 12.04.2011 - 10:56
Tanıtım videoları ağır ateş altında.
Ellerimizi ovuşturarak bekliyoruz. Battlefield 3 gelsin de oynayalım diye. Onlarda sağolsunlar bizi zor durumda bırakmayıp tanıtım videoları hatta fragman diyebileceğimiz şeyler yayımlıyorlar.

Üç tanıtım videosu yayımlandı bugüne dek ve hepsi de ağzımızı açık bırakacak cinsten görüntülerdi. Fakat Gaming Union sitesi, bu videoları daha detaylı şekilde incelemeye almış ve bakın ne sonuçlar elde etmiş.

Battlefield 3 videoları gerçeği yansıtmıyor mu?
"Yayımlanan Fault Line 1-2-3 tanıtım videoları oldukça etkileyici orası bir gerçek. Fakat acaba gerçekten adil şekilde oyunu yansıtıyorlar mı? Yoksa en ballandırılmış noktalarını alıp bize mi gösteriyorlar?

Örneğin ikinci videodaki karşı otelin çatısında duran keskin nişancıyı RPG ile vurduğumuz sahneyi düşünün. RPG ateşlendikten sonra oldukça güzel bir patlama efekti ve ardından ortasında kocaman bir delik açılmış otel binasını görüyorduk. Fakat gelin görün ki oyunun yıkılabilirliği yine sınırlı. Yani bir binayı görüş alanınızı kapattığı için kafanıza göre haritadan silme şansınız olmayacak oyunda. Bunun gibi benzer bir sürü örnek verebiliriz."

Gaming Union'a göre oyun yalnızca iyi olduğu noktaları gösterirken, zayıf noktalarını bizlerden saklamayı oldukça iyi başarıyor. Siz ne dersiniz?
Yorumlar 49
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 21:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3 videoları gerçeği yansıtmıyor mu?
İlginizi Çekebilir