Battlefield 6 haritaları hakkında iddialar geldi

Alparslan Gürlek 1.05.2021 - 13:48
Battlefield 6 haritaları hakkında hayranların hoşuna gidebilecek yeni iddialar ortaya atıldı. Tom Henderson yeni bilgiler paylaştı.

Call of Duty ve Battlefield oyunlarıyla ilgili bilgiler sızdırmasıyla bilinen Tom Henderson, bu sefer hayranların hoşuna gidebilecek yeni iddialar ile geldi. Söylediklerine göre Battlefield 6 haritaları gece gündüz döngüsüne sahip olacak ve hava durumu dinamik olarak değişebilecek. Hatta olası duyuru fragmanıyla ilgili yeni detaylar bile paylaşıldı.

Battlefield 6 haritaları değişkenlik gösterebilecek

Geçtiğimiz aylarda birkaç Battlefield 6 raporu yayınlayan ve basından bazı kişiler tarafından onaylanan bu konuda saygın bir isim olan Tom Henderson'a göre, DICE'ın yaklaşan nişancı oyunu günümüzden 10-15 yıl sonrasında geçecek ve ismi yalnızca "BATTLEFIELD" olacak.

Bu haftanın başlarında yayınlanan bir YouTube videosunda (aşağıdan izleyebilirsiniz) Henderson, yaklaşan Battlefield 6 tanıtım fragmanında bir ıssız ada haritasının önümüze çıkacağını iddia etti.

"Fragmanın başlangıcı güzel, güneşli ve mavi bir gökyüzü ile başlıyor ve karanlık, yağmurlu bir karmaşa içinde sona eriyor" dedi. Savaş alanının bir fırtına / kasırga ile karışacağını söylüyor. Oyuncular, yeni oyunda Osprey askeri uçaklarını kontrol edebilecek ve bunların yedi veya sekizinin tanıtım fragmanında sergileneceği bildiriliyor.

Fragmanın Battlefield 6 haritalarındaki gündüz/gece döngüsünü ve dinamik hava durumu değişimlerini göstereceğini, bunların oyunun büyük bir parçası olduğunu ve daha geniş bir çok oyunculu deneyime odaklanacağını söylüyor.

Battlefield 4'ün en önemli özelliklerinden biri olan Levolution'u DICE "Oyuncu bir sonraki adımda dünyayı nasıl etkileyeceğini seçecek ve dünya da onu aynı şekilde etkileyecek" şeklinde tanımlamıştı. BF4 çok oyunculu bir haritada çökmekte olan bir gökdelen gibi bazı özellikleri içeriyordu ve Henderson, Battlefield 6 haritaları için benzer özelliklerin "oyunun temel bir parçası" olacağını öne sürüyor.

Battlefield 6 haritaları hakkında iddialar geldi

Ayrıca söylenene göre oyun her zamankinden daha fazla oyuncuyu desteklemek için tasarlandı ve bu da haritaların hiç olmadığı kadar büyük olacağı anlamına geliyor. Henderson daha önce oyunun co-op oynanabilen yeni bir hikayeye sahip olduğunu öne sürmüştü ancak o zamandan beri aldığı bilgilerin yanlış yorumlandığını öne sürerek iddiasını geri çekmişti. 

Tom Henderson son videosunda oyunun senaryosundan veya potansiyel Xbox One, PlayStation 4 sürümlerinden henüz haber alamadığını söyledi. DICE, 22 Nisan'da BF6 geliştirme süreciyle ilgili bir güncelleme yayınlayarak, oyunun şimdiye kadarki en büyük geliştirme ekibine sahip olduğunu iddia etti ve hayranlarına yakında bir açıklama beklemelerini söyledi.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 13:47
harita ne abi tapu kadastırodamı çalışıyoruz oyunmu oynayacağız ?
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2021 19:36
ne desinler birader haritaya? mahmut mu desinler? ne sacmaliyorsun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 21:40
Eski nesil en büyük kısıtlayıcı etken olacak. Millet daha ötesini bekliyor, ama elde konsol olmadığından eskiyi de göz ardı edemiyor firmalar. BF yeni nesli baz alırsa uçar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 20:51
Bu elemanın oynadıgı battlefield degil degil mi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 01:58
bf1 in üstüne koyabilecek bir oyun yapmaları gerekiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 23:10
Oynanış BF4e benzer umarım. Diğer oyunlarından aynı tadı alamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 6 haritaları hakkında iddialar geldi
İlginizi Çekebilir