Battlefield VI için yeni iddialar ortaya çıktı

Alparslan Gürlek 29.03.2021 - 17:50
EA ve DICE imzasıyla gelecek Battlefield VI için yeni detaylar ortaya çıktı. Co-op bir senaryo modundan bahsediliyor, ihtimali bile güzel!

EA Games ve DICE tarafından geliştirilen Battlefield VI ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni iddialara göre yaklaşan FPS oyunu coop oyun mekanikleriyle süslenmiş yeni bir senaryo moduna sahip olacak. İddialar bu konuda güvenilir bir isimden geliyor. Ayrıca oyunun ismine yönelik de yeni söylentiler görmeye başladık bile. Birçok farklı kaynak, aynı noktada birleştiğine göre, şüpheli yaklaşsak da ufak bir gerçeklik payı da katabiliriz gibi görünüyor.

Battlefield VI, coop senaryo moduyla çıkacak

Serinin yeni oyununun hangi zamanda geçeceği, ismi gibi birçok farklı detay yeni söylentilerle ortaya çıktı. Bu konuda adından söz ettiren Tom Henderson ve birkaç farklı kaynaktan gelen görüşler ortak bir noktayı işaret ediyor. Battlefield VI, günümüzden 10 yıl sonrasında geçecek. Teknolojik olarak askeri robotlar, gelişmiş dronlar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içerecek. Serinin yeni oyununun sadece "Battlefield" adıyla anılacağı da söyleniyor.

Battlefield VI için yeni iddialar ortaya çıktı

Henderson'a göre DICE, oyuncuların ilerledikçe taraflarını seçmelerine ve diğer oyuncularla birlikte oynamalarına olanak sağlayan dallanıp budaklanan bir senaryo modu hazırlıyor. "Senaryo modu, size ve özel birliklerinize odaklanacak. Senaryoda hangi süper güç için dövüşeceğinizi seçebileceksiniz."

Henderson "ABD ve Rusya -oyunda ayakta kalmayı başaran iki süper güç- sizi ve birimlerinizi kendi tarafına çekmek için teklifler gönderecek. İki taraf için de kayda değer bir güç olacaksınız" diyor. Ayrıca çok oyunculu modda dört farklı asker türü arasından seçim yapabileceğimizi ve bunların Call of Duty tarzı "perkler" ile özelleştirilebileceğini öne sürüyor. Aynı zamanda bazı iddialar oyunun bir battle royale modu olacağını da söylüyor.

Hemen yukarıda yer alan bağlantıda görebileceğiniz üzere daha önce oyunla ilgili bazı iddialar görmüştük. Tom Henderson'un söylediğiyle bağdaşan şekilde DICE'dan oyuna yönelik açıklamalar gelmişti. Bu da Henderson'un söylediklerine yaklaşırken biraz daha gerçeklik payı katabileceğimiz anlamına geliyor. Yine de şüpheyi sıfıra indirmeyelim, hayal kırıklığı yaşamayalım diye de ekleyeyim. Oyunun duyuru tarihi ile ilgili de bazı detaylara ulaşmıştık. İlgili yazımızın bağlantısını da hemen alt tarafa bırakıyorum.

 

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 14:01
Bu call of duty ve battlefield kadar itici boş anlamsiz kisa bi oyun yok , return castle wolfenstein oyunu remastered olsa alayiniza 1 milyon çakarda ahhhh yada far cry 1 remastered .
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 14:00
cod ve bf multiplayeri sayesinde bu kadar oynanıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mantar
Mantar 30.03.2021 15:50
"Teknolojik olarak askeri robotlar, gelişmiş dronlar, jetler, helikopterler ve tanklar gibi yakın gelecekteki ekipmanları içerecek."

Anlaşıldı bu oyunu da es geçeceğiz.
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 18:31
Sebep? Cod da bu saydıkların sürüsüne bereket var. Bf ye gelince mi dert oldu??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 12:54
Güzelim oyunu call of duty e çevirdiler. Battlefield 3 e devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 12:43
Merhaba ben bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 04:28
gelecekte geçerse ben bu oyunu almam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield VI için yeni iddialar ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir