Battlefield VI duyuru tarihi için yeni detaylar geldi

Alparslan Gürlek 21.03.2021 - 10:47
Bahar ayında duyurulmasını beklediğimiz Battlefield VI duyuru tarihi için yeni bilgiler geldi . Öyle görünüyor ki Mayıs ayında karşımızda olacak.

Battlefield VI duyuru tarihi için resmi olmamakla birlikte yeni bilgiler geldi. Varsayımlara göre EA ve DICE oyunu Mayıs ayında oyunculara duyurmak için hazırlanıyor. Biliyorsunuz ki daha önce yaptığımız bir haberimizde biz de duyurunun bahar döneminde gelebileceğini söylemiştik.

Battlefield VI duyuru tarihi için Mayıs ayı işaret ediliyor

GamesBeat'tan Jeff Grub'a göre, Electronic Arts oyunu E3 2021 dijital etkinliğinden önce duyurmayı hedefliyor. Biz izleyicisi tarafından oyunun ne zaman duyurulacağı sorulduğunda "Mayıs" dedi. "Her şey hala belirsiz. Henüz bir şey duyurmadılar. Ama benim anladığım kadarıyla büyük ihtimalle Mayıs ayını bekliyorlar" diye ekledi.

Electronic Arts, Ocak ayında DICE'ın oyunun geliştirme sürecinde programın çok ilerisinde olduğunu ve oyunun ilkbahar aylarında ortaya çıkabileceğini söylemişti. Bu da Battlefield VI duyuru tarihi konusunda duyacaklarımızın yakın bir zaman içinde geleceğini gösteriyor. Aynı zamanda şirketin CEO'su Andrew Wilson, şirketin üçüncü çeyrek kazanç görüşmesinde "Bir sonraki Battlefield deneyimimiz, tüm ordu savaşlarına bir geri dönüş olacak" demişti.

Bununla birlikte oyuna dair umut verici bazı ifadeler de paylaşılmışdı:

"Oyun her zamankinden daha fazla oyuncuyla devasa, sürükleyici savaşları hayata geçirmek için yeni nesil platformların gücünden tam olarak yararlanıyor."

Battlefield VI duyuru tarihi için yeni detaylar geldi

"Eşi görülmemiş ölçekte haritaların yer aldığı bir sonraki Battlefield sürümü, serinin bilinen tüm yıkım, araç ve silah savaşını alıp başka bir seviyeye taşıyor."

Serinin son oyunu olan Battlefield V, Firestorm adlı bir battle royale modu içeriyordu. Buna rağmen BF5 piyasaya sürülmesinden bu yana 85 milyon oyuncuyu içine çeken Call of Duty: Warzone'un gölgesinde kaldı. Tıpkı yıllar önce kendilerinin Battlefield 1 ile COD: WWII'nin çıkışına sebep olması gibi Activision da Warzone ile BF5 battle royale moduna sebep oldu. Ancak işler EA ve DICE için beklenildiği gibi gitmedi. Bu yüzden şimdi gelecek oyunda sevilen Battlefield 1 dokusunun korunması bekleniyor.

Battlefield VI duyuru tarihi yaklaşırken oyunun F2P bir modunun olup olmayacağı ise merak konusu. Daha önce bir kazanç görüşmesi sırasında bir analist -muhtemelen Warzone'u kast ederek- "en üst huniyi genişletmek için ücretsiz oynanabilen modları kullanan FPS oyunlarını" düşünüp düşünmediklerini sormuştu. Bunun üzerine EA patronu Wilson bu konuda net bir yanıt vermemişti. Adı geçmişken, ekmek ile Warzone oynayan oyuncuyu görmüş müydünüz?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 20:20
Bad company3 beklemek hayalde bari günümüz savaşlarına dönse gına geldi eski savaşlardan
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 16:39
Yakın zamanda geçen iki oyun çıktı COD cephesinden, büyük ihtimalle yeni oyun Bad Company olmasını beklerdim ama BF1 dokusunu korunacak deniyor, BF6 diye geçiyor, bad company daha mantıklı ama önce motor düzenleyip BF6 ile , bir yıl sonra Bad Company olması daha anlamlı olur...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2021 00:44
Bf1 iyiydi bf5 sanki cod araçlı versiyonu gibiydi. Bf6 sistem yetmez kesin. yeterse de anca düşük ayarlarda oynarım ama bf1 müziğiyle atmosferiyle en iyi bf oyunlarından
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 21:36
.dddd
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 19:53
BF1 çok iyiydi. Multide fena akıyorduk
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2021 15:18
Yazıda yıllar önce bf 1 ve cod ww2 diyor sağol merlin yaşlandığımı hatırlattığın için
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield VI duyuru tarihi için yeni detaylar geldi
İlginizi Çekebilir