Beklenen multiplayer modu 24 Temmuz'da No Man's Sky'a geliyor

Ahmet Özçilingir 18.07.2018 - 11:12
Nihayet

Duyurulduğu ilk günden itibaren oyuncularda büyük bir heyecana sebep olan No Man's Sky yayınlanmasının ardından, ne yazık ki oyunseverlerde büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştu. Oyunu satın alıp bir süre oynayan oyuncular No Man's Sky'ın vaat ettiği içerikten yoksun olduğunu görünce, oyunu terk etmişti. Ancak sadık No Man's Sky oyuncuları oyunun yapımcısı Hello Games'e güvenmiş, No Man's Sky'ı oynamaktan vazgeçmemişti. Hello Games, oyunun çıkışının ardından geçen iki sene zarfında oyunu sürekli güncelleyerek, sadık oyuncuların gönlünü kazanmayı başardı.

Beklenen Multiplayer modu No Man's Sky'a geliyor

Sürekli gelen güncellemelerin ardından No Man's Sky ilk çıkışından neredeyse tamamen farklı bir çehreye bürünmüş durumda. Hello Games, No Man's Sky'ı içerik ve teknik yönden geliştirmeye devam ediyor. 24 Temmuz'da yayınlanacak yeni güncelleme ile birlikte oyun ilk duyurulduğunda vaat edilen Multiplayer modu sonunda oyuna ekleniyor. Yeni güncelleme ile oyuncular birlikte gezegenler arası keşif yapabilecek, kaynak arayışına girecek ve üs inşa edebilecekler. Yeni güncellemenini dikkat çeken ayrıntılarından biri de oyuna üçüncü şahıs kamera açısının da eklenecek olması. Garfiklerde de iyileştirmelerin göze çarptığı No Man's Sky'ın "Next" güncellemesi 24 Temmuz'da PC, Playstation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 16:43
la orda burda küfür ede ede 460 saat oynamışım.
bu yamayla birlikte bi 200 saat daha gömerim.

taam ilk çıktıında pahalıydı da şimdi hakkını veriyor bence ya da bende bi manyaklık mı var lan
Kalan Karakter: 300 Gönder
grsl
grsl 18.07.2018 12:45
oyunun steam sayfasında %62 olumsuz yorum var oyunu çıkarttıkları dönemde yaptıkları oyunu ciddi anlamda lekeledi ama oyunun çıkarken vaad ettiklerini ve yapmadıklarını şuan yapıyorlar ne kadar bir geri dönüş yapılır bilinmez star citizen gibi bu oyunda kendini lekeledi bir kere alınıcak olunursa çok şüpheli bir şekilde araştırılmalı ki star citizen gemicik satma simulasyonuna döndü diyorlar bence firmaların artık gerçekçi vaadleri ve bunu yerine getirebilecekleri süreyi vurgulamalılar yada ilk oyun çıkarken atıp tutmamalılar genelde bu vaadleri bağımsız yada ona yakın şirketler çok söylüyor bence insan çapını bazen bilmeli olay şu bu şirketlerin ne kadar oyun yapan bir kimliğinin olduğunu bilsekte bunlar bir işletme ve para amacı kâr amacı güdülüyor ve bir şirket marka algısı söz konusu onuda yıprattılar bu oyunun başında ki yapımcılar aynı şekilde bunlar kötü durumlar umarım akıllanırlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 12:44
sen multiplayer zannedersin ama 4 kişilik co-op modu gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2018 11:55
Bu aynı şuna beziyor, arkadaşlar gta 5 i çıkardık ama araba sürme ve silah kullanma 2 sene sonra eklenecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Beklenen multiplayer modu 24 Temmuz'da No Man's Sky'a geliyor
İlginizi Çekebilir