Bethesda'nın yeni oyunu Starfield, Pax East'te gösterilebilir

Ahmet Özçilingir 25.03.2019 - 10:41
Gözler Pax East'e çevrildi

Bethesda'nın merakla beklenen yeni oyunu Starfield geçtiğimiz sene E3 2018'de sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Yaklaşık bir senedir Starfield ile ilgili Bethesda'dan yeni bir açıklama gelmedi.  Starfield ile ilgili bilgiler oldukça kısıtlı. Oyunun rol yapma türünde olacağı biliniyor. Starfield ile ilgili yeni bilgilerin 29 Mart tarihinde düzenlenecek olan PAX East etkinliğinde açıklanması bekleniyor. 

Bethesda'nın yeni oyunu Starfield, Pax East'te gösterilebilir

Oyuncular PAX East etkinliğinde Bethesda'dan Starfield oyununu görmek istiyor. Rol yapma türünde olacağı bilenen oyun ile ilgili yeni bilgilerin bir kaç gün içinde (29 Mart tarihinde) PAX East etkinliğinde paylaşılması bekleniyor. 

Bethesda tarafından geliştirilen The Elder Scrolls 6 ve Starfield oyunlarının ne zaman çıkacağına dair henüz elimizde bir bilgi yok. Geçtiğimiz aylarda Bethesda, her iki oyun ile ilgili oyuncuların merakını giderecek (en azından çıkış tarihi ile ilgili) bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, her iki oyunun yakın bir zamanda çıkmayacağı belirtildi. Her iki oyun da yeni oyun motoru ile geliştiriliyor. Yeni motor için Bethesda'dan şu açıklama gelmişti.  "Creation Engine, bize dünyaları hızlı şekilde oluşturma konusunda imkan sağlıyor ve mod yapımcıları da bunu çok iyi biliyor. Bu bizler için yeterli ve motorun en iyi şekilde çalıştığını düşünüyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2019 15:55
Bu iki oyun büyük ihtimalle sonra ki jenerasyon a çıkacak 2022 Dye tahmin ediyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bethesda'nın yeni oyunu Starfield, Pax East'te gösterilebilir
İlginizi Çekebilir