Big Brain Academy: Brain vs. Brain demosu çıktı

Ersin Kılıç 19.11.2021 - 11:20
Çok yakında Nintendo Switch için çıkacak Big Brain Academy: Brain vs. Brain oyunu için Nintendo eShop üzerinden bir demo yayınlandı.

Eğlenceli oynanışıyla dikkat çeken serinin yeni oyunu Big Brain Academy: Brain vs. Brain için geri sayım başladı. 3 AralıK'ta çıkacak oyun için Nintendo eShop üzerinden bir demo yayınlandığı da duyurdu. Firmanın oyunla alakalı yaptığı yeni açıklamalar şu şekilde;

Big Brain Academy: Brain vs. Brain demosu çıktı

Big Brain Academy: Brain vs. Brain için yeni bir ücretsiz demo şu anda Nintendo eShop'ta indirilebilir. Herkesin oynayabileceği bu yeni çok oyunculu parti oyununda oyuncular, bir yandan eğlenirken bir yandan da belirli aktiviteleri uygulayarak becerilerini ve hızlarını artırabilirler.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain demosu çıktı

Demoda oyuncular, üç beyin yoran kategoride yeteneklerini test edecek bir bulmaca örneği bulunan Stretch modunu deneyebilir: Görselleştir, Tanımla ve Hesapla. Tam oyunlar, Ezberle ve Analiz et kategorileri de dahil olmak üzere daha da fazla bulmaca içerir. Erken satın alanlar oyunu bugün Nintendo eShop'tan ön sipariş verebilirler.

Parti modunda biraz çılgınlık da mümkün olacak. Aktiviteleri hızlı bir şekilde tamamlayarak en fazla puanı kazanmak için en fazla dört oyuncu “brain vs. brain” oynayabilir. Her katılımcı en kolaydan (Sprout Sınıfı) en zoruna (Süper Elit Sınıfı) kendi zorluklarını belirler, bu da en küçük çocuğun bile ailedeki yetişkinlerle rahatça rekabet edebileceği anlamına gelir.

Hiçbir akademi bir profesör olmadan tamamlanmış sayılmaz ve seçkin Dr. Lobe, sunucunuz olarak Big Brain Academy: Brain vs. Brain'e geri dönüyor. Tam oyunu satın alanlar için, oyuncuların beş aktiviteden oluşan bir düellodan geçeceği Test modu gibi daha da fazla mod mevcut. Dr. Lobe, performansınıza dayalı olarak size Big Brain Brawn puanınızı verecek ve bu, avatarınız için kostümlerin kilidini açmak için kullanılabilecek oyun içi paralar kazanmanıza yardımcı olacak.

Bir sonraki maçtan önce antrenman yapmanız gerekiyorsa, herkesin en sevdiği aktiviteleri tekrarlayarak yüksek puanlar ve madalyalar kazanmaya çalışabileceği Antrenman modu mevcut. Lobunuzun dünya genelinde nasıl biriktiğini görmek için Ghost Clash moduna geçin ve diğer kullanıcıların verileriyle rekabet edin. Oyuncular, arkadaş listelerindeki diğer kişilere, aynı Nintendo Switch konsolunda profilleri olan aile üyelerine ve hatta dünya çapındaki dost rakiplere karşı rekabet edebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Big Brain Academy: Brain vs. Brain demosu çıktı
İlginizi Çekebilir