Bioshock filminin yönetmeni belli oldu

Ersin Kılıç 26.08.2022 - 13:13
Geçtiğimiz günlerde 15. yılını kutlayan Bioshock filminin yönetmeni ve senaryo yazarı resmi olarak açıklandı.

Bioshock serisi oyun dünyasının en özel ve sağlam serilerinden birisi. Özellikle Ken Levine'ın liderlik ettiği ilk oyun ve Bioshock: Infinite hikaye sunumu ve atmosferi ile örnek gösterilecek yapımlar arasında yer alıyordu. İşte uzun süren dedikoduların ardından Netflix tarafından geçtiğimiz Şubat ayında duyurusu yapılan Bioshock filmi için beklenen açıklamalar da gelmeye başladı. Filmin yönetmeni ve senaryo yazarı belli oldu.

Bioshock filmi için düğmeye basıldı

Bioshock filminin yönetmeni belli oldu

Take Two ve Netflix, Bioshock film hakları için uzun süre görüşmüş ve sonrasında filmin duyurusu yapılmıştı. İşte Take Two ve Vertigo Entertainment firmalarının film yapımında Netflix ile bir ortaklık kurduğu Bioshock filminin Francis Lawrance tarafından yönetileceği açıklandı. Lawrance daha önce I Am Legend, The Hunger Games: Cathing Fire ve Slumberland gibi filmlerde yönetmenlik koltuğuna oturmuştu.

Filmin senaryosunu ise daha önce Logan, Blade Runner 2049 ve American Gods gibi ses getiren yapımlara imza atan Michael Green kaleme alacak. Her iki isme de baktığımızda kariyerlerinde güzel işler yapan isimler olduğunu görüyoruz. Tabi yapılacak filmin oyundaki o başarılı atmosferi ne kadar yansıtabileceği ise merak konusu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioshock filminin yönetmeni belli oldu
İlginizi Çekebilir