BlizzCon 2020 iptal edildi, Online etkinlik 2021 başında

Murat Oktay 27.05.2020 - 00:17
Blizzard Entertainment'ın en büyük etkinliği Blizzcon, bu sene gerçekleşmeyecek. Etkinlik Covid-19 sebebi ile iptal edildi. Yerine online etkinlik geliyor.

Blizzard Entertainment tarafından her sene düzenlenen BlizzCon etkinliği bu yıl yapmayacak. BlizzCon yöneticisi Saralyn Smith bugün yaptığı açıklama ile kitlesel toplantıları düzenlemekle ilgili sağlık ve lojistik kaygılarını dile getirdi. Ancak Blizzard, 2021'in başlarında “BlizzCon ruhunu kanalize eden” çevrimiçi bir etkinlik düşünüyor.

BlizzCon 2020 iptal edildi, Online etkinlik 2021 başında

BlizzCon yöneticisi Saralyn Smith “Seçeneklerimizi göz önüne aldıktan sonra, çok zor bir karar olsa da bu yıl BlizzCon'un olmamasına karar verdik.” dedi. Smith, geçen Nisan ayında, koronavirüs pandemisiyle ilgili endişeler nedeniyle yapılan birden fazla etkinliğin iptalinin ortasında “BlizzCon 2020'nin mümkün olup olmayacağını bilmek için çok erken” olduğunu söylemişti.

BlizzCon 2020 iptal edildi, Online etkinlik 2021 başında

Her sene etkinliğin gerçekleşmesini dört göz ile bekleyen Blizzard hayranları, şirketten gelecek açıklamalar ve güncellemeler olacağını umuyor.

Smith, “BlizzCon ruhunu nasıl kanalize edebileceğimiz ve sizinle bir şekilde çevrimiçi bağlantı kurabileceğimizi tartışıyoruz. Sağlık ve güvenlik protokolleri sebebindan dolayı, kitlesel etkinlikler, yüz yüze toplantılardan çok daha fazla etkileniyor” dedi. “Bunu mümkün olan en kısa sürede yapmak istiyoruz, ancak bunun yeni bölge olması ve farklı faktörler göz önüne alındığında, büyük olasılıkla önümüzdeki yılın başında olacak. BlizzCon ayrıca her yıl Blizzard oyunlarındaki büyük esport etkinlikleri için bir sahne, bu yüzden normalde şovda gerçekleşecek bazı üst düzey yarışmaları destekleyecek alternatifler de arıyoruz.” sözlerini ekledi.

Blizzard, bu sene BlizzCon'da, daha önce duyurulan oyun serileri Overwatch 2, Diablo 4, Diablo: Immortal ve World of Warcraft: Shadowlands ile sevenlerinin karşısından büyük bir şov gerçekleştirmeyi planlıyordu. Ne yazık ki bu sene gerçekleşecek olan BlizzCon etkinliği gerçekleşmeyeceği için, biraz da hevesimiz kursağımızda kaldı. Ancak sevenleri sonraki sene gerçekleşecek etkinliğe akınlar halinde gidecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 12:13
Diablo İmmortal ile daha nasıl şov yapacak bunlar 2 blizzconda da gösterildi. Alt tarafı bir mobil oyun 3 yıl olacak çıkıyorsa çıksın artık. Saçmalıcon diyorum başka birşey demiyorum böyle saçma firma görmedim. Yazık kafalarına
Kalan Karakter: 300 Gönder
BlizzCon 2020 iptal edildi, Online etkinlik 2021 başında
İlginizi Çekebilir