Bloober Team yeni Silent Hill oyununu geliştiriyor olabilir

Alparslan Gürlek 19.02.2021 - 12:59
Medium'un geliştiricisi Bloober Team SA, üzerinde çalıştıkları projenin 'açıklandığında çok büyük bir heyecan' yaratacağını söylüyor.

Medium ve Layers of Fear 1 & 2 gibi oyunların geliştiricisi Bloober Team, çok ünlü bir oyun yayıncısının mevcut bir IP'si üzerine çalıştığını söyledi. Hatta bunun, Konami'nin Silent Hill serisinin yeniden canlanacağı konusundaki spekülasyonları beslediğini söyleyebiliriz. Baştan belirtelim, bütün bunlar şimdilik bir varsayım olarak kalacak ancak yakındaki duyurular için daha temkinli beklememiz gerekiyor.

Medium geliştiricisi Bloober Team, yeni bir Silent Hill oyunu geliştiriyor olabilir

Stüdyo, üzerinde çalıştığı serinin kimliğini açıklamamış olsa da, Bloober ekibi CEO'su Piotr Babieno, GI.biz'e açıklandığında bunun büyük bir heyecan yaratacağına inandığını söyledi. Öyle görünüyor ki tanınan ve heyecanla beklenen bir serinin yeni oyunu üzerinde çalışıyorlar. 

Babieno, "Bir yıldan fazla süredir başka bir oyun projesi, başka bir korku IP'si üzerine çalışıyoruz ve bunu çok ünlü bir oyun yayıncısıyla yapıyoruz" dedi. "Size kim olduğunu ya da projenin ne olduğunu söyleyemem ama insanlar üzerinde çalıştığımızı anladıklarında çok heyecanlanacaklarından oldukça eminim" şeklinde iddialı ifadeler kullandı.

Tabi bu şekilde gelen açıklamalardan sonra hayranlar, Polonyalı geliştiricinin Silent Hill üzerinde çalışabileceğini düşünmeye başladı. Biliyorsunuz daha önce Silent Hill bestecisi Akira Yamaoka "Bu yaz duymak istediğiniz bir proje duyuracağız" diyerek hayranlara mesajı vermişti. Bütün bu parçaları birleştirdiğimizde öyle görünüyor ki bu yıl içinde yeni bir Silent Hill oyunu duyurusu alacağız ve geliştiricinin adını şimdiden tahmin edebiliyoruz.

Bloober Team yeni Silent Hill oyununu geliştiriyor olabilir

VGC tarafından bildirilene göre Japon yayıncı Konami'nin planları hakkında bilgi sahibi bir kişi, Silent Hill serisinin canlandırılmasıyla ilgili bazı detaylar vermiş. Dark Pictures serisinin geliştiricisi Supermassive bu serinin yeni bir oyununu geliştirmek için başvursa da Konami bunu kabul etmemiş ve sözleşme imzalanmamış. Ayrıca yine bazı kaynaklara göre yeni proje, geçmiş oyunlardan daha farklı olarak bir çeşit sapma içeriyor. Yine kaynaklar Konami'nin korku serisine ek olarak Castlevania ve Metal Gear Solid oyunları üzerinde de harici şirketler aracılığıyla çalışmayı planladığını, ancak olası sürümlerin hala birkaç yılı daha olduğunu söylüyor.

Serinin yapımcısının yeni korku oyunu için paylaştığı görselleri de buraya tıklayarak görebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2021 10:20
Eğer bu doğruysa yeni SH oyunu sadece Xbox Series X, S ve PC için gelir. Çünkü Bloober Team, Microsoft un stüdyosu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 23:33
silent hill ile ilgili yeni oyun gelsin istemiyorum çünkü iyi birşey çıkmayacak. yıllar geçtikçe oyun sektöründeki mekanikler aynı serinin devam oyunlarına yenilik katmıyor. Bunun yerine the room, origins ve shattered memories e remake yapılsa daha iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 19.02.2021 23:23
Ya kardeşim daha ufukta oyun gözükmeden, elle tutulur sağlam geliştirmelere varılmadan böyle kocaman kocaman konuşup beklentiyi arttırmanın ne lüzumu var şimdi? Sonra oyun, adı markası ne olursa olsun şişirilmiş beklentilerin altında ezilip ziyan oluyor. Yazık günah bunca zaman Silent Hill bekledik. Bunu da ziyan etmeyin. Az laf, çok iş. Öğrenin bunu artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 16:19
Ps5 özel beyler dağilin .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 14:55
Umarim öyledir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bloober Team yeni Silent Hill oyununu geliştiriyor olabilir
İlginizi Çekebilir