Bomba! Elder Scrolls Online ve Doom 4 çok yakında

Mahmut Saral 16.03.2012 - 11:51
Oyun dünyasında bombalar ardı ardına patlıyor!
Son günlerde oyun dünyasında yaşanan güzel gelişmelere bir yenisi daha eklenmek üzere. Diablo 3, Baldur's Gate derken, şimdi de listeye Elder Scrolls MMO'yu ekleyin isterseniz.

Tomsguide sitesinin elde ettiği bilgilere göre Bethesda ve Zenimax Online stüdyoları, önümüzdeki mayıs ayında Elder Scrolls Online'ı resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Takip eden E3 fuarında da oyunda dair yeni bilgilerin geleceği, ağustos ayındaki Quakecon 2012'de de videoların gösterileceği belirtilmiş. Ayrıca Quakecon 2012 organizasyonunda, id Software'ın Doom 4'ünün de ilk kez gösterileceği ve bu oyunlar dışında başka oyunlar (Bilinen oyunlar: Dishonored ve Prey 2) hakkında da bilgiler verileceği söyleniyor.

Elder Scrolls Online hakkında ilk bilgiler ise şöyle: Oyun, The Elder Scrolls V: Skyrim'in bin yıl öncesinde geçecek ve oyunda üç farklı faction bulunacak. Bunlar: Aslan, ejderha ve avcı bir kuş (Anka veya kartal, kesin değil).

Bu bilgiler, birden fazla kaynağa doğrulattırıldıktan sonra haber olarak yayımlanmış. Bethesda'dan bu bilgiler için yapılan ilk açıklama ise; "Yorum yok" olmuş.

Bomba! Elder Scrolls Online ve Doom 4 çok yakında
Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bomba! Elder Scrolls Online ve Doom 4 çok yakında
İlginizi Çekebilir