Bright Memory: Infinite'in Xbox Series X versiyonu duyuruldu

Ersin Kılıç 8.05.2020 - 10:50
Kickstarter bağışları ile ortaya çıkan Bright Memory: Infinite'in Xbox Series X versiyonu duyuruldu. Oyunun videosu Inside Xbox etkinliğinde yayınlandı.

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde ortaya çıkan yapımlardan birisi de Bright Memory: Infinite olmuştu. Daha önce PC versiyonunu gördüğümüz oyunun Xbox Series X sürümü de duyuruldu. Etkinliğin açılışı Bright Memory: Infinite'in yeni videosu ile birlikte yapıldı.

Bright Memory: Infinite'in Xbox Series X versiyonu duyuruldu

Bright Memory başarılı geçen bağış döneminden sonra bölümler halinde yayınlanmaya başlamış, sonrasında ise tüm bölümlerini içeren Bright Memory: Infinite sürümü duyurulmuştu. Yapımın Xbox Series X versiyonu da tüm bu bölümleri içerecek ve hem görsel hem de diğer yönlerden tekrar ele alınacak. Hala yapım aşamasında olan oyunun bu yeni videosuna baktığımızda ise grafik olarak sunumun dikkat çeken yapımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Silahlı kısımlar dışında hack-n slash dinamiklerini içermesi ve araç takip gibi aksiyonlara da yönelmesi, oyunun içerik anlamında çeşitliliğini de gözler önüne seriyor. 2036 yılında geçen oyunda Shelia isimli bir karakteri yöneteceğiz ve doğa üstü özelliklere de sahip olan SRO isimli organizasyonu çökertmeye çalışacağız. Ayrıca Xbox Series X sürümünün de Ray Tracing destekleyeceği açıklandı. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bright Memory: Infinite'in Xbox Series X versiyonu duyuruldu
İlginizi Çekebilir