Bu sefer de Battlefield 6 fragmanı sızdırıldı

Ersin Kılıç 27.05.2021 - 11:47
Battlefield 6 ekran görüntüleri, video kesitleri derken bu sefer de oyunun ilk fragmanı düşük çözünürlükte olsa da sızdırıldı.

Battlefield 6 fragmanı geçtiğimiz dakikalarda sızdırıldı. Sizi bilmem ama ben bu sızıntılardan dolayı oyuna olan heyecanımı biraz kaybetmiş durumdayım. Gerilla pazarlama taktiği gibi gelmeye başladı ve her sızıntıda oyuna olan beklentim de nedense düşmeye başladı. Yine de ilk oynanış görüntüleri ve hikaye modu fragmanından ziyade çoklu oyuncu modu için bu heyecanım devam ediyor diyebilirim.

Hatırlayacağınız gibi sızıntılar ilk olarak ekran görüntüleri ile başlamış, sonrasında ise bazı kısa videolar bu sızıntıları takip etmişti. Oyunla ilgili o kadar çok sızıntı oldu ki bunu fırsat bilen bazı kullanıcılar sahte videolar yapmaya bile başladı. Nitekim bu videolardan birisi geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış ve büyük bir oyuncu kitlesi, basın mensubu tarafından gerçek sanılmıştı. Oyunun sahte videosu ile ilgili yaptığımız Battlefield 6 haberine buradan ulaşabilirsiniz.

Battlefield 6 ilk fragmanı sızdırıldı

Konumuza dönecek olursa bu sefer de Battlefield 6 fragman sızıntısı ile karşılaştık. Reddit üzerinden yayınlanan bu fragmanda çözünürlük doğal olarak biraz düşük ve ekranın ortasına da bir 'reaksiyon meme' yerleştirilmiş. Battlefield 6 için ortaya çıkan yeni sızıntıya baktığımızda ise daha önce kesitler halinede gördüğümüz sahneleri içerdiğini de fark ediyoruz. Hava araçlarının çizimlerde de bahsedilen ada üzerinden uçması ile başlayan bu fragmanda birçok aksiyon sahnesine de yer verilmiş. Yaşanan tüm bu aksiyon sahneleri ise fırlatılmak üzere olan füzelerin etrafında gerçekleşiyor. Zaten fragmanın sonuna doğru füzelerin havalandığını ama anladığım kadarıyla havada imha edilerek büyük bir patlamaya sebep oldukları gözüküyor. Ortaya çıkan bu sızıntı fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.


Battlefield 6 gelen ilk bilgilere göre 2030'lu yıllarda, muhtemelen günümüzden 10 yıl sonrasını konu edinecek. Bu sebeple daha gelişmiş araçlar ve günümüze yakın olsalar da farklı teknoloji ve silahlar ile karşılaşacağız. Drone'lar, robotlar oyunun ana dinamikleri arasında yer Yıkım konusunda oldukça iddialı olacağı belirtilen Battlefield 6'nın bir geçiş oyunu olacağı daha önceden açıklanmıştı. Yani oyun PC, PS5 ve Xbox Series X gibi platformların yanı sıra bir önceki nesil konsolları da es geçmeyecek. 

Bu sefer de Battlefield 6 fragmanı sızdırıldı

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 14:56
Battlefield 1942 yi hatırlar mısınız? Kendi üssümüzden kimi zaman uçak kimi zaman deniz taşıtlarıyla karşı takımın üssüne giderdik. Haritalar kocamandı ve yürüyerek gezmesi zordu. O zamanlarda aldığım tadı şuanki fps oyunlarında bulamıyorum. İnşallah bu oyun beklentileri karşılar
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 03:49
Post scriptum öneririm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 18:33
Epilepsi nöbeti geçirme ihtimali olanlar için bir uyarı koyun bence. Büyük puntoyla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 16:03
Ekran kararmaları bf main theme ile uyumlu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 14:31
Bu oyunu sürekli bir şeyi sızdırılıyor. Oyunu da sızdırır sanız sevinirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 13:54
Bence cok zayif bir trailer olmus.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu sefer de Battlefield 6 fragmanı sızdırıldı
İlginizi Çekebilir