Bu Skyrim modu ile karakter animasyonlarınız değişecek

Alparslan Gürlek 19.02.2021 - 13:16
NexusMods üzerinde yayınlanan bir Skyrim modu sayesinde çatışmada ya da değilken karakterinizin duruşu, oyalanma animasyonları değişecek.

The Elder Scrolls V: Skyrim... Çıktığından bu yana üzerinde binlerce, hatta yüzbinlerce mod yağan o güzide yapım. Gerek geçmiş oyunların remastered sürümlerini mod olarak bünyesine alan, gerekse çağa ayak uydurması için birilerinin sürekli elinden tuttuğu ve bir şekilde popülerliğini korumayı başaran oyun. Şimdi bahsedeceğimiz Skyrim modu da oyunu yine günümüz oyunlarına kafa tutacak hale getirmeye çalışan modlardan biri. Baştan belirtelim, mod Skyrim Special Edition ile uyumlu.

Skyrim Special Edition modu çatışmadayken ya da çatışma dışındayken karakter animasyonlarını değiştiriyor

"Smooth Combat - Non Combat Animation System" adındaki modu NexusMods üzerinden edinebilirsiniz. Skyrim'de kılıcınızı ya da herhangi bir silahınızı kuşanıp çektiğiniz her an, karakter şehrin ortasında olsa bile savaş animasyonuna giriyor ve her an birini kesecekmiş gibi hareket etmeye başlıyor. Eğer bu sizi rahatsız ettiyse şimdi bahsedeceğimiz mod sayesinde bu olaya biraz daha gerçekçilik katabileceksiniz. Skyrim Special Edition için geliştirilen bu mod sayesinde kılıcınızı ya da herhangi bir silahı kuşandığınız vakit, eğer düşman yakında değilse ve savaş başlamamışsa hareketleriniz oldukça sakin, normal olacak. Eğer kılıcınızı çekmişseniz ve yakında bir düşman varsa, işte o zaman savaş animasyonları devreye girecek. Küçük ve gereksiz bir detay gibi görünse de günümüzde oyun geliştiren şirketlerin bu tarz detaylara çok dikkat ettiğini belirtelim.

Yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi Skyrim'in vanilla versiyonunda olmayan bir özelliği oyuna eklemiş oluyorsunuz. Karakteriniz eğer gerçekten savaştaysa, öyleymiş gibi davranıyor. Aslında bu eski RPG oyunlarının tamamında hala bulunan bir sorun, şimdilerde sorun diyebilsek de zamanı itibariyle bunlar muhteşem şeylerdi orası kesin.

Bu Skyrim modu ile karakter animasyonlarınız değişecek

"Smooth Combat - Non Combat Animation System" modunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca eğer nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız, yükleme rehberini okumayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 17:05
Bu mod orijinal Skyrim'de vardı ama bu sürümde yokmuş demek ki. Şimdi de bu sürüme uyarlamışlar. Aynı modu ben orijinal sürümde kullanmıştım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 15:30
animeasyon
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bu Skyrim modu ile karakter animasyonlarınız değişecek
İlginizi Çekebilir