Bunlardan hangisine ilk önce kavuşuruz?

Murat Halilbeyoğlu 11.12.2012 - 15:39
MK Okuru ile yeni nesil konsol seçiyoruz
Sıra geldi bu haftanın anketinin sonucunu incelemeye. Geçtiğimiz haftanın başında sizlere yeni nesil konsollardan ilk önce hangisini göreceğimizi sormuş ve beş seçenek sunmuştuk. Elbette o sırada bu konsollardan hiç birisinin net çıkış tarihi belli değildi ancak birkaç gün sonrasında Ouya'nın çıkış tarihi açıklandı. Dolayısı ile anketimizin doğur cevabı bu oldu fakat bu önemli değil çünkü burada bir yarışma yapmıyoruz sadece sizlerin yeni nesil konsollar hakkında fikirlerinizi almaya çalışıyoruz.  O yüzden şimdi sizlerin cevaplarınıza bir bakalım. Diğer taraftan her ne kadar manşet resminde logosu bulunsa da Wii U da anketten önce çıktığı için onu da listeye alamya gerek duymadık.

Bunlardan hangisine ilk önce kavuşuruz?
Yukarıdaki resme baktığımızda anketimizdeki "PC'ciyim ben konsolla işim olmaz" seçeneğinin oldukça büyük bir fark ile liderliği yakaladığını görüyoruz. Oyların %59'unu alan bu seçenek ile PC oyuncularının büyük bir etkisini görebiliriz.

İkinci sırada ise %16 ile Playstation 4 yer alıyor. Sony'nin yeni konsolu için tahminler oldukça iyimser. Üçüncü sırada ise yakın bir fark ile bu sefer Microsoft'un konsolu mevcut. Xbox 720 anketimizden %14'lük bir oy almış. Bunun yanında listedekilerde en önce çıkacağı kesin olan Ouya sadece %8'lik bir oranla son sırada yer almış.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bunlardan hangisine ilk önce kavuşuruz?
İlginizi Çekebilir