Call of Duty: Modern Warfare 2 için kısa bir fragman yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 12.09.2022 - 11:54
Call of Duty: Modern Warfare 2 için kısa bir fragman yayınlandı ve bizlere oyunda yer alacak olan modlar hakkında az da olsa bilgi vermiş oldu. Artık serinin hayranları heyecanlı bekleyişte.

Call of Duty: Modern Warfare 2 yeni fragman yayınlandı ve böylece oyuna gelecek olan modlar gösterilmiş oldu. Oyuna geri dönmesi beklenen ve bir süredir oyuncular tarafından çok istenilen modların yer aldığı fragman serinin hayranlarını sevindirmeye yetti diyebiliriz.

Modern Warfare 2 yeni fragman ile oyuncuları selamladı

Yayınlanan yeni fragman, Domination ve Capture the Flag’ın geri döndüğünü logolarıyla gösterdi ve bu konuda oyunculara açık bir mesaj verdi. Call of Duty: Modern Warfare 2 muhtemelen birden fazla moda sahip olacak elbette ama oyuncular için birkaç eski klasik modun geri dönüş yatığını görmek çok güzel. Serinin hayranları, oyunda yer alan en popüler mod olan hedef tabanlı Domination’a aşinalar zaten. O nedenle modun fragmanda görünmesi fazlasıyla güzel.

Call of Duty oyun modları arasında her zaman efsaneler ve en çok tercih edilenler vardır. İşte bunlardan bir kaçının yeni fragmanda gösterilmesi oyun popülaritesini arttıracak gibi görünüyor. Team Deathmatch veya Search and Destroy gibi CoD klasiklei arasında olan Domination’da,oyuncular, üç bayrağın kontrolünü ele almaya çalışıyorlar. Capture the Flag modunda ise her iki takımda bir bayrağın ele geçirilmesini önlemek için mücadele veriyorlar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 yeni fragman yayınlandı

Yayınlanan fragman yaklaşmakta olan Call of Duty Next etkinliği için bir bilgi paylaşmıyor ancak bir çok easter egg barındırıyor. Fragman kısa olduğu için bunların görünmesi biraz zor elbette ama dikkatli izlenirse mesajları görmek mümkün. Fragmanda hem Modern Warfare 2 hem de Warzone için detaylar var. 


Call of Duty: Modern Warfare 2; PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için 28 Ekim'de çıkıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 14:51
neyse zengin arkadaşlarınız oynarken twitch den izleriz bizde ne yapalım.
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 23:33
daha güzel yarınlarımız olacak elbette kimseyi zengin etmek gibi bir gücümüz yok ama hep birlikte güzel bir yarın kuracağız belki şuan bu oyunları oynayacak ekonomik gücümüz yok emin ol ki yarın bu şirketler içinde bizim olduğumuz oyunlar yapacak ya silahı tutup zafer kazanan ya da silahın ucunda ki
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 18:10
Aynen sen oturduğun yerden onları izle para kazandır zenginliklerine zenginlik kat onlar senin sayende oturdukları yerden daha iyi bilgisayarlar alıp daha konforlu bir hayat sürerken sen de ağzının suları aka aka izlersin
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2022 17:53
Ben yayın falan açıcam istersen izle :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Modern Warfare 2 için kısa bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir