Call of Duty Warzone hilecileri ayarı kaçırdı

Alparslan Gürlek 29.06.2022 - 16:16
Call of Duty Warzone hilecileri hile karşıtı Ricochet yazılımıyla dalga geçiyor. CoD: Warzone'da hile işinin tadı cidden kaçtı...

Call of Duty Warzone hilecileri işin tadını kaçırmaya başladı. Sadece hile yapmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunun hile karşıtı yazılımı Ricochet ile alay etmeye başlıyorlar. Oyunun 4. sezonu başlayıp yeni içerikler, yeni bir harita ve güncellemeler gelmişken, hilecilerin ayarı da iyice kaçmış durumda.

Call of Duty Warzone hilecileri 

Reddit üzerinde bwash407 isimli bir kullanıcının paylaştığı veriler öyle gösteriyor ki Warzone hilecileri durmak bilmeyecek. Pacific haritasında oynamayı imkansız hale getiren hilenin görüntüleri Reddit üzerinde paylaşıldı. Oldukça fazla açık alana ve bu alanların hepsini gören hakim bir noktaya sahip olan haritada aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi, hileci hakim noktada bekleyerek terör estiriyor. Aimbot kullanımı FPS oyunlarında çok yaygın ancak bildiğiniz gibi hile karşıtı yazılımlar çoğunu tespit edebiliyor. Call of Duty Warzone hilecileri, geliştirilen hile karşıtı yazılımına rağmen bir yolunu bulup bunları oyunlarda kullanmaya devam ediyorlar.

Popüler Call of Duty battle royale oyununda hileciler şirazeyi kaçırmış durumda. Hem de onlarca ban dalgasına ve sürekli geliştirilen hile yazılımına aldırmadan... Ricochet, Activision'un överek bitiremediği, hile işini kökünden çözmesini beklediği bir hile karşıtı yazılımdı. Gel gör ki hala daha oyunda bazı haritalar bu insanlar yüzünden oynanamaz halde.

Call of Duty Warzone hilecileri ayarı kaçırdı

Başka bir Warzone oyuncusu bu işin yeni sezonda çığırdan çıktığını söylüyor. Xkwizito kullanıcı isimli oyuncu "Son zamanlarda hilecilerin sayısında bir artış olduğunu hissediyorum. Kesinlikle Fortune's Keep'te bir grup süper baris hilecinin yanı sıra çok fazla potansiyel hileci gördüm."

Görünen o ki bu işin sonu yok...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 14:36
fps oyunu olupda hile olmayan yok , bunun önüne geçmenin tek yolu yasal yollarla hile kullanana para cezası ve hile satanlara hapis olması gerekli sonuçta emek hırsızlığı ve oyuna sabotaj var şimdi diyebilirsinizki ne alaka sonuçta real degil ama artık günümüz dünyası her anlamda online oldu artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 16:39
BF1'in Offical sunucuları neredeyse boş dolu olanlarda da hileci çok o yüzden insanlar Custom serverlarda sıraya girmiş vaziyette neden Admin var ve anında reaksiyon alına biliniyor şirketlerin bu örneği göz önünde bulundurmaları gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone hilecileri ayarı kaçırdı
İlginizi Çekebilir