Geliştiriciler, Monster Hunter World'e mod desteği getiriyor

Furkan Güler 8.08.2018 - 13:41
Oyunun PC platformunda uzun bir süre oynanacağı belli oldu

Bu senenin başında piyasaya çıkan ve Yılın Oyunu adayı olarak gösterilen Monster Hunter World, 9 Ağustos tarihinde PC platformuna çıkacak. İlk olarak PlayStation 4 ve Xbox platformlarına çıkan yapımın optimizasyon sıkıntıları yüzünden PC platformuna sonra çıkacağı açıklanmıştı. Oyuncular her ne kadar bu habere üzülse de, Capcom oyuncuları sevindirecek haberi verdi. Belirtilenlere göre Capcom, Monster Hunter World'e resmi mod desteği getirecek.

Monster Hunter World'ün PC sürümüne resmi mod desteği gelecek

Co op mekaniklerinin yanında oynanış anlamında da oldukça güzel olan Monster Hunter World'e mod desteğinin gelmesi, oyunun uzun bir süre oynanmasına sebebiyet verecektir. Geçtiğimiz dönemlerde PC platformuna çıkan Final Fantasy XV'e de getirilen mod desteği sayesinde oyuncular oyunu bitirdikten sonra bile modlar sayesinde oyunu oynuyordu.

Monster Hunter World'e ne gibi modlar geleceğini bilmiyoruz. Ancak oyuna grafikleri ve kaplamaları baştan aşağıya değiştirecek modlar gelecektir. Oyunu daha gerçekçi gösteren bu modların etkisini Skyrim'de hala görebiliyoruz. Son olarak oyunun PC platformunda Denuvo anti korsan yazılımını kullandığını belirtelim. Yani oyunun korsan mecralara düşmesi biraz zor olacaktır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 14:44
Uzun süredir ilk defa pre-order yaptığım bir oyun. Hayırlısı diyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom, Monster Hunter World'e resmi mod desteği getirecek
İlginizi Çekebilir