Monster Hunter World Switch versiyonu için haberler kötü

Ahmet Özçilingir 27.06.2018 - 17:18
Ama yeni bir oyun olabilir

PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkışının ardından oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Monster Hunter World Nintendo Switch'e çıkacak mı? Capcom bunun pek mümkün olmadığını belirtti. Ancak Switch için yeni bir Monster Hunter oyunu gelebilir.

Capcom, Monster Hunter World Switch versiyonu olanaksız dedi

Monster Hunter özellikle Nintendo'nun taşınabilir cihazlarında hatırı sayılı satış sayısına ulaşan bir seriydi. Özellikle Japon oyuncular ve Batı'da da Nintendo oyuncuları arasında oldukça popüler olan oyun serisini Capcom yeni nesil konsollara getirme kararı almıştı. PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapan Monster Hunter World oldukça sevilmiş ve satış rakamları Capcom'un yüzünü güldürmüştü. Ancak Monster Hunter World, Nintendo Switch'e çıkış yapmadı. Yakın tarihte düzenlenen bir hissedar toplantısından sızan bilgilere göre Capcom'un gelecek planları arasında Monster Hunter'ın Nintendo Switch versiyonu projesi yer almıyor. Ancak Capcom'un Nintendo Switch için farklı planları olduğu da toplantıdan gelen bilgiler arasında.

Bu yılın başlarında, Skrim'in Nintendo Switch versiyonunu yapan firma Iron Galaxy'nin Ceo'su Adam Boyes, Capcom'a Monster Hunter World'un Switch versiyonu için teklif götürdüklerini açıklamıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 06:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 28.06.2018 04:34
Bence çıkmaz hali hazırda monster hunter xx versiyonu var ama pek grafiksel olarak iş görmedi benim için ama Asyalılar için grafik önemli değil tabibi.İşin diğer kısmı ise Switch versiyonuna aktarmak zor olucak donanımsal nedenlerden dolayı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom'dan Monster Hunter World Switch versiyonu için kötü haber
İlginizi Çekebilir