Cingöz Recai'nin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 29.09.2017 - 10:02
Ünlü soyguncu 50 yıl sonra geri dönüyor

Payami Safa tarafından kaleme alınan ve yazarın Arsen Lüpen'den esinlendiği Türk polisiye romanı denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Cingöz Recai tekrar sinema seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce Türk sinemasının efsane oyuncularından biri olan Ayhan Işık tarafından canlandırılan karakteri bu sefer Kenan İmirzalıoğlu canlandıracak. Bu ay başında ilk fragmanı ile karşımıza çıkan filmin, 2. fragmanı ise geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmenliğini yapan Onur Ünlü tarafından yönetilecek olan filmde yıllar sonra yeni bir soygun planı ile ortaya çıkan Cingöz Recai'nin hikayesine tanıklık edeceğiz. Özellikle kılık değiştirmede usta olan Cingöz, bu yeni soygun için yeni bir ekip toplamaya çalışacak. Tabi planları tıkır tıkır işlerken aynı zamanda yıllardır peşinde olan Başkomser Mehmet Rıza'yı da atlatmak zorunda.

Cingöz Recai, 13 Ekim'de gösterime girecek.

Filmde birçok ünlü oyuncu da bulunuyor. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilgiler, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar'ın yer aldığı filmin fragmanına baktığımızda eğlenceli bir yapım olacağının da sinyallerini veriyor. Filmin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cingöz Recai'nin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir