Call of Duty: Black Ops 4'ün ilk videosu 17 Mayıs'ta geliyor

Ersin Kılıç 3.05.2018 - 14:40
Activision'ın özel etkinlik tarihi sızdırıldı

Oyun dünyasının en çok tartışılan ama aynı zamanda en çok gelir getiren serilerinden biri olan Call of Duty'nin yeni oyunu için geri sayım başladı. Uzun süre devam eden dedikodulardan sonra Mart ayında kısa bir teaser ile karşımıza çıkan Call of Duty: Black Ops 4 için 2 farklı tarih verilmişti. Oyunun 12 Ekim'de çıkacağı belirtilirken bu teaser videosunda aynı zamanda asıl duyurunun Mayıs ayında yapılacağını da öğrenmiştik.

Call of Duty: Black Ops 4 duyurusu yaklaşıyor

İşte bu duyuru için özel bir lansman tertipleyen Activision, lansmanda yer alacak basın ve davetlilere bilgi vermeye başlamış. Etkinliğe katılacak olan kişilere özel bir davetiye gönderen firma, oyunun daha önce de belirtildiği gibi 17 Mayıs'ta duyurulacağını doğrulamış. Ayrıca etkinliğin Los Angeles'da Jet Center'da yapılacağını da görüyoruz.

Battle Royale modu olacağı ve senaryo modunun yer almayacağı gibi dedikodular çıkan oyun hakkındaki ilk bilgilere 17 Mayıs'ta kavuşacağız. Bu etkinlikte muhtemelen dedikodu olarak dolaşan tüm bu sorular yanıtlanacak.  Etkinlik davetiyesine ve oyunun daha önce yayınlanan teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

CoD: Black Ops 4'ün ilk gösterimi için geri sayım başladı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 15:20
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: Black Ops 4'ün ilk gösterimi için geri sayım başladı
İlginizi Çekebilir