Control Xbox Game Pass yolcusu olabilir

Alparslan Gürlek 30.11.2020 - 12:42
Control ya da Control Ultimate Edition önümüzdeki ay Xbox Game Pass PC için gelebilir. Öyle görünüyor ki Switch için de bulut üzerinden oynanabilecek.

Bildiğiniz gibi Xbox Game Pass kütüphanesi gün geçtikçe genişliyor ve gelecek oyunlar genelde daha öncesinden ufak işaretlerle duyuruluyor. Yine Twitter üzerinden Xbox Game Pass hesabında paylaşılan bir mail ekran görüntüsü ile Control ya da Control Ultimate Edition için küçük bir ipucu verildi. Control Xbox Game Pass için Aralık ayında duyurulabilir.

Control Xbox Game Pass için duyurulabilir ve daha fazlası yolda olabilir

Paylaşılan Twitter gönderisinde gösterilen ekran görüntüsü bir mail içeriyor. Bu zamana kadar yapılan duyuruların başarısını ve ekibini taktir eden kelimelerin yanı sıra küçük bir ipucu da yer alıyor. Microsoft'un Genel Video Oyun İletişimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Melissa McGamePass gönderdiği mail'de şu ifadeleri kullanıyor:

"...Tahmin edin ne oldu? Aralık ayı için yavaşlamıyoruz. EA Play PC'ye geliyor ve bunun üzerine bir sürü oyunumuz var. Hayranlarımızın bahsetmekten vazgeçmeyeceği -gizlenmiş- bile var!" Gizlenmiş diyerek geçtiğimiz kısımda muhtemelen oyunun ismi yazıyor ve orada kullanılan kırmızı zemin bir şeyler işaret ediyor olabilir.

Control Xbox Game Pass yolcusu olabilir

Kırmızı renk ile gizlenen kelime Control'ün pazarlamasında ve oynanışında büyük rol alan rengi temsil ediyor olabilir. Bir başka ihtimal de bunun farklı bir oyun olduğunu anlamına gelebilir tabi. Geçtiğimiz yol Xbox başkanı Phil Spencer da "Control Xbox Game Pass kütüphanesine eklenebilir ve bundan memnuniyet duyarız" şeklinde ifadeler kullanmıştı. Daha fazla oyuncuya ulaşabileceklerini söylüyordu.

Ayrıca Control'ün yeni nesil yükseltmeleri hakkında da 505 Games'in bir açıklaması var. "Sadece yeni nesil platformlarda Control Ultimate Edition üzerinde ek geliştirme yaptığımız için maalesef mevcut Control oyuncularına bir yükseltme yolu sunamıyoruz" diyerek durumu açıklıyorlar. Yani mevcut nesil konsollarınızda Control Ultimate Edition sahibiyseniz yeni nesil konsollara ücretsiz geliştirme yapabileceksiniz. Ancak yükseltmenin tek yolu sadece bu. PS5 ve Xbox Series X / S sürümlerini 2020'nin sonunda çıkartmayı planlıyorlardı ancak bu da 2021'in başlarına ertelendi.

Control için Xbox Game Pass'e gelmesi durumunda devamında bir Switch duyurusu da görebiliriz. Bulut aracılığıyla Nintendo Switch üzerinden oynanabileceği de söyleniyor. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Control Xbox Game Pass yolcusu olabilir
İlginizi Çekebilir