Rainbow Six Siege Xbox Game Pass sistemine ekleniyor

Alparslan Gürlek 19.10.2020 - 10:22
Ubisoft'un popüler FPS oyunu Rainbow Six: Siege Xbox Game Pass sistemine eklenebilir. Twitter'da paylaşılan görsel öyle işaret ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass Twitter sayfasının paylaştığı bir görsel açıkça olmasa da Rainbow Six Siege oyununun Game Pass sistemine ekleneceğini gösterdi. Rainbow Six Siege Xbox Game Pass için yolculuğa başlamış gibi görünüyor. Yenilenmiş Tachanka yanında birçok güzel haberi de getirdi.

Rainbow Six Siege Xbox Game Pass yolcusu olabilir

İki gün önce Xbox Game Pass Twitter sayfasında paylaşılan, açıklama yazılmamış bir görsel birçok açıklamaya sebep oldu. Altı tane gökkuşağının altı kuşatma kulesinin önünde belirdiği bu görsel açık açık söylemese de "Rainbow Six: Siege geliyor" diyor gibi. İngilizce mesaj içeren görselde bulunan altı üst üste gökkuşağı "Six Rainbow - Rainbow Six", kuşatma kuleleri de "Siege Tower" anlamına geliyor. Rainbow Six Siege yazsalar ancak bu kadar açıklayıcı olurdu herhalde.

Rainbow Six Siege Xbox Game Pass sistemine ekleniyor

Bu şu anlama geliyor ki RB6'i yakında Microsoft'un aylık abonelik sistemiyle oyunculara kütüphanesini açtığı Game Pass sisteminde göreceğiz. Ortada henüz net olmayan konu ise oyunun PC için mi yoksa konsol için mi sisteme ekleneceği. Bunun için Microsoft tarafına onay almak için sorular sorulsa da henüz bir yanıt gelmiş değil.

Bildiğiniz gibi beş yaşındaki oyuna geçtiğimiz ay bir "karakter yenilemesi" gelmişti. Artık internet geyiği haline gelmiş Tachanka -Lord Tachanka olarak da bilinir- oyunda yalnızca güvenilir bir bölge tutucu değil aynı zamanda tehlikeli bir savunma operatörü olmuştu. Tachanka'nın yeni hali ile ilgili bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Sezon 5 ile gelen yenilikler sadece Tachanka ile de kalmıyor. Son oynadığınızdan bu yana uzun vakit geçmişse size yeni sezonda birçok şeyin değiştiğini söylemeliyim.

İlk kez 2015 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana hala popülerliğini koruyor. Çıktığı yıl taktiksel bir nişancı oyunu olmasıyla rakiplerinin arasından sıyrılan Rainbow bugün hala taş gibi bir oyundur. Ne yazık ki ülkemizde sunucuya olan fiziksel uzaklıktan ötürü yaşanan bağlantı gecikmeleri yüzünden direkt "zor moddan" başlıyoruz ancak hala keyifli. Türkiye sunucusu ya da Türk operatörler bekleyerek yitip giden şu gençliğimizden geçmiştir...

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 14:35
Konsola gelir %99 çünkü RDR2 de konsola geldi diğer türlü hesapları ubi hesaplarıyla bağlamak falan gerekirdi konsolda buna gerek yok otomatik bağlanıyor falan zaten sonuç olarak xbox go brrr olucak
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 06:35
_?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege Xbox Game Pass sistemine ekleniyor
İlginizi Çekebilir