Corona Virüsü oyun çıkış tarihinin ertelenmesine sebep oldu

Ersin Kılıç 7.02.2020 - 11:27
The Outer Worlds, Nintendo Switch çıkış tarihi Corona Virüsü sebebiyle ertelendi

The Outer Worlds Corona Virüsü sebebiyle ertelendi. Oyunun dağıtımcısı Private Division yaptığı açıklama ile oyunun Nintendo Switch sürümünün Corona Virüs salgını sebebiyle ertelendiğini duyurdu. Normal şartlarda 6 Mart'ta Nintendo Switch için çıkacak The Outer Worlds, henüz belli olmayan ileri bir tarihe ertelendi.

Corona Virüsü oyun çıkış tarihinin ertelenmesine sebep oldu

Evet, "ne alakası var" dediğinizi duyar gibiyim. The Outer Worlds her ne kadar Obsidian Entertainment ekibinin yetenekli ellerinden çıkmış olsa da oyunun Nintendo Switch portunu farklı bir firma üstlenmişti. Bu port üzerine çalışan Virtuos Games firması Çin'de bulunuyor. Corona Virüs salgınının daha geniş kitlelere ulaşmasından ötürü firmanın bir süredir kapalı durumda olduğu belirtilmiş. Doğal olarak oyunun Switch sürümü için son dokunuşlar henüz yapılmamış. Private Division'ın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada yeni çıkış tarihini ilerleyen bir dönemde duyuracaklarını da belirtmiş. Yapılan açıklama ise şu şekilde;

"Oyunun Nintendo Switch portu üzerinde çalışan Virtuos ekibine daha fazla zaman tanıyabilmek için The Outer Worlds oyununu erteliyoruz. Oyunun fiziksel sürümünü de yayınlayacağız ve yeni çıkış tarihi belli olduğunda sizlere haber vereceğiz"

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Corona Virüsü oyun çıkış tarihinin ertelenmesine sebep oldu
İlginizi Çekebilir