Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin çıkış tarihi erkene alındı

Mehmet Atilla Turan 10.05.2018 - 22:33
N. Tropy? Bu sen misin? Yine mi zamanla oynadın yoksa?

Geçtiğimiz sene sadece Playstation 4 platformu için özel olarak çıkarılan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, çoğu eski oyuncunun anılarını tazelerken, aynı zamanda yeni oyuncuları da zor ve alışması uzun süren oyunlara yöneltmişti. Çıkışından neredeyse bir sene sonra Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin Xbox One, Nintendo Switch ve en önemlisi, PC platformuna geleceği, Vicarious Visions tarafından belirtilmişti.

Normalde oyunlar ertelenir ama bu sefer durum biraz farklı.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin 10 Temmuz'da tüm platformlarda satışa sunulacağını belirtmiştik. Çıkmasına birkaç ay kala, resmi Twitter sayfasında paylaşılan gönderile çıkış tarihinin 29 Haziran'a alındığı belirtildi. Genelde oyunların çıkış tarihi birkaç ay sonrasına ertelenir fakat Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'nin çıkış tarihi 1 hafta öncesine alınmış bulunuyor. Tabii, eğer zaman şakası bulunuyorsa, Crash Bandicoot'un unutulmayan bölüm sonu karakterlerinden biri olan N. Tropy'den bahsetmemek de olmaz.


Şimdiden Steam sayfası açılan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, bir sonraki ayın sonunda tüm platformlarda satışa sunulacak. Eğer aklınızda oyunu almak varsa, öncesinden incelememizi okuyabilir ve 1990'larda çıkmış ilk üç oyuna göre nasıl bir tat verdiğini anlayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2018 09:47
164 lira mı hahahahaha
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy beklendiğinden daha erken geliyor
İlginizi Çekebilir