Creaks oyununun çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 15.07.2020 - 09:20
Amanita Design tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bulmaca macera oyunu Creaks, 22 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Amanita Design tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bulmaca macera oyunu Creaks'in net çıkış tarihi açıklandı. Botanicula, Chuchel, Machinarium ve Samorost gibi başarılı yapımların geliştiricisi ve yayıncısı Amanita Design, Creaks'in 22 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya çıkacağını duyurdu. 8 yıldan uzun bir süredir geliştirilen oyun, Türkçe arayüz ve altyazı desteğine de sahip olacak. Yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Creaks oyununun çıkış tarihi açıklandı

Amanita Design tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bulmaca macera oyunu Creaks, 22 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun keyfini tam olarak çıkarmak için bir kontrol cihazı ve iyi bir kulaklık tavsiye eden geliştirici ekip, PC sistem gereksinimlerini ise tam olarak açıklamadı. Steam sayfasında belirtilenlere göre, bu oyunu oynamak için Windows 7 işletim sistemine ek olarak 2 GHz saat hızında çalışan Intel'in Core i5 işlemcilerinden birine sahip olmanız gerekiyor.

Yer aniden sallanmaya başlıyor, lambalar patlıyor, bulunduğun odanın duvarlarının hemen dışında çok garip bir şeyler oluyor. Yavaş yavaş, yırtıcı kuşlarla ölümcül mobilya canavarların bulunduğu bambaşka bir dünyaya doğru düşmeye başlıyorsun. Kendini savunmak için tek silahın zekan ve cesaretin.

Klasik bağımsız oyunlar Machinarium ve Samorost'un yaratıcılarının elinden çıkma Creaks, el çizimi görselleri, kusursuz animasyonları, tüyler ürpertici sesleri ve Hidden Orchestra eseri orijinal müziği ile tüm duyularını harekete geçirecek yepyeni bir bulmaca/macera oyunu. Dikkatle hazırlanmış onlarca bulmacayı dilediğin hızda çözerek ilerle, konağın her yanını keşfederek gizli resimleri bul ve müthiş sırrı açığa çıkar.

Bu arada oyunun 10 Temmuz 2020 tarihinde Apple Arcade platformunda iOS kullanıcılarının beğenisine sunulduğunu hatırlatalım. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yayınlanan fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creaks oyununun çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir