Creed III filminin yönetmeni belli oldu

Özgür Deveci 12.03.2021 - 14:34
Zach Baylin ve Keenan Coogler'in senaryosunu kaleme aldığı Creed III filminin yönetmen koltuğuna oturacak isim belli oldu.

Zach Baylin ve Keenan Coogler'in senaryosunu kaleme aldığı Creed III filminin yönetmen koltuğuna oturacak isim belli oldu. Filmin başrol oyuncusu olarak rol alacak Michael B. Jordan, devam filminin yönetmenliğini üstlenecek. 23 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek Creed III, B. Jordan'ın ilk yönetmenlik deneyimi olacak. Ayrıca Tessa Thompson ve Phylicia Rashad'ın Keenan Coogler tarafından yazılan üçüncü film için kadroya geri dönmesi bekleniyor. Filmin konusu Ryan Coogler'ın bir taslağına dayanıyor.

Jordan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yönetmenlik, her zaman istediğim bir şeydi, ancak zamanlamanın doğru olması gerekiyordu. Creed III, kim olduğumdan daha emin olduğum bir proje oldu. Bireysel olarak olgunlaştığım, profesyonel olarak büyüdüğüm ve Ryan Coogler ve Denzel Washington gibi büyüklerimden öğrendiğim bir zaman dilimine denk geliyor. Washington ve diğer üst düzey yönetmenlere de büyük saygı duyuyorum. Tüm bunlar şu an için kariyerimi belirliyor. Özellikle Creed III filminin hikayesi benim açımdan son derece kişisel oldu. Yönetmen ve adaşı olmanın müthiş sorumluluğu ile Adonis Creed hikayesinin bir sonraki bölümü için sabırsızlanıyorum." ifadelerinde bulundu.

Creed III filminin yönetmeni belli oldu

Creed III filminin yönetmeni, Michael B. Jordan oldu

Jordan, eski boks şampiyonu Apollo Creed'in (Carl Weathers) oğlu Adonis Creed" Johnson olarak başrolde oynayacak. Ayrıca, Proximity Media ile birlikte yapımcılığını üstlenen Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Jonathan Glickman ve Ryan Coogler'in yanı sıra Chartoff-Winkler prodüksiyon şirketi ile birlikte yapımcı olarak rol alacak. Filmin sorumlu yapımcıları arasında ise Adam Rosenberg, Sev Ohanian ve Zinzi Coogler bulunuyor.

Filmin senaristi Coogler, devam filmiyle ilgili heyecanını “Sylvester Stallone'un Rocky serisinin filmleri ben ve ailem için her zaman önemli olmuştur. Creed serisini Sly, Michael, Tessa, Irwin ve dahil olan tüm yaratıcı ekiple birlikte hayata geçirmek benim için bir onurdu. Mike'ı üçüncü filmde yönetmen koltuğunda görmek beni daha da heyecanlandırdı. Hazırladığımız hikaye hakkında çok heyecanlıyız ve hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz." sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2021 00:59
Ya bu tuttu mu ki bunun üçüncüsünü yapıyorsunuz.. Ne işler ya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creed III filminin yönetmeni belli oldu
İlginizi Çekebilir