Crytek'in Darksiders atağı kesinleşti

Özgür Yıldız 1.04.2013 - 12:30
Düşenin dostu olur
2012’nin en bomba haberlerinden biri THQ’nun iflasını açıklaması olmuştu hiç şüphesiz. Üzerinden geçen zaman ile birlikte firmanın sahip olduğu oyun telifleri ise ikinci parti şeklinde sonunda açık artırma usulü satışa sunulmaya başladı. İlk partide Company of Heroes ve Relic’in Sega’ya, Volition, Saints Row ve Metro’nun Koch Media’ya, South Park ve THQ Montreal stüdyosunun Ubisoft’a, Homefront’un ise Crytek’e satıldığını zaten biliyorduk.

Crytek'in Darksiders atağı kesinleşti
 
Ama konu Darksiders gibi ünlü bir oyuna gelince heyecan dorukta. 1 Nisan’da yapılacak olan Darksiders açık artırması için ise bomba gibi bir haber geldi, Crytek bu açık artırmaya katılacağını resmen onayladı. Firmanın alışık olmadığı bir türde olan Darksiders’ın, Crytek cephesine geçerse nasıl bir hal alacağı meçhul. Şimdiden açık artırma sonuçlarını merak ediyor, beklenen durum gerçekleşirse oyunun geleceği konusunda ise heyecanlanıyoruz.
 
Crytek Amerika yöneticisi David Adams’ın Vigil çalışanlarından çoğunun şimdilerde Crytek’te çalıştığını belirterek oyunun ait olduğu yere geri kazanılması konusunda tweet atması ise firmanın bu açık artırmayı önemsediğini ve oyun konusunda heyecanlandığını gösteriyor. Crytek çatısı altından çıkan bir Darksiders oyunu nasıl olurdu acaba?
Crytek'in Darksiders atağı kesinleşti
İlginizi Çekebilir