Cthulhu temalı Sinking City'nin oynanış videosu dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 16.03.2018 - 10:40
Oyun için umutlandıran bir video geldi

Cthulhu atmosferine sahip olan The Sinking City için yeni bir video geldi. Oyunun daha önce yayınlanan teknik demolarına nazaran yayınlanan bu yeni videoda bol bol oynanış görüntülerine de yer verildiğini görüyoruz.

The Sinking City'den oynanış videosu geldi

Oyunun bu videosuna baktığımızda atmosferinin gerçekten de umut vaat edici olduğunu söyleyebilirim. Puslu ve karanlık atmosfer oyunun bu temasının da en başarılı yönlerinden birisi olmuş. Ayrıca araştırma dinamikleri ve diğer karakterler ile konuştuğumuz anlar da güzel duruyor. Tabi oyunda bazı çatışma dinamiklerine de yer verilmiş ve videoda bu konuda bazı hatalar da görüyoruz. Zaten yapım ekibi bu hataları da bilerek koymuş ve bu hataların bir bir üzerine çalıştıklarını da belirtmişler.

The Sinking City için daha önce şehir oluşturma isimli bir teknik demo da yayınlanmıştı. Oyun çıkınca bu yazılım da oyun severler ile paylaşılacak ve dilediğiniz şekilde kendi şehrinizi de oluşturabileceksiniz. Frogwares tarafından geliştirilen ve Cthulhu mitolojisini içerecek oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. Tamamen açık dünya özelliklerine sahip olan oyunda araştırma dinamiklerinin de oldukça önemli bir yer teşkil edecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 23:11
Call of Cthulhu oyunu vardı ne oldu haber yok mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cthulhu temalı Sinking City'nin oynanış videosu dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir