Cuphead, Netllix Animasyonu olarak geliyor

Merlinin Kazanı 19.01.2022 - 18:38
Birbiri ardına gelen oyun animasyonlarına bir yenisi daha ekleniyor: Cuphead Netflix Animasyonu olarak yakında bizler ile buluşacak.

Bunndan 15 sene kadar önce filmleri yapılan oyunları konuşurken, şimdi işler tersine döndü ve oyunları ypaılan filmleri ya da animasyonları konuşmaya başladık. Geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan, League of Legends'dan esinlenen Arcane dizisinden sonra Cuphead, Netlflix animasyonu olarak geliyor.

Cuphead, Netllix Animasyonu olarak geliyor

Cuphead Show olarak yayınlanacak olan animasyon için bugün yayınlanan bir video ile olayların akışının nasıl olacağı ortaya çıktı.

Muhteşem bir retro animasyon stiliyle sahneye damgasını vuran ödüllü video oyununa dayanan The Cuphead Show! sevimli, fevri dolandırıcı Cuphead ve onun temkinli ama kolayca kandırılan kardeşi Mugman'ın benzersiz talihsizliklerini izleyen karakter odaklı bir komedi dizisi," Netflix'in yeni animasyon serisi olacak.

Brothers Cup animasyonlu Inkwell Isle aleminde yeni maceralara atılırken özellikle neler bekleyebileceğimizi söylemek zor. Fragman, konuşan hayvanlar ve sebzeler, hızlı diyaloglar, şarkı ve dans numaraları, patlamalar ve ruh yiyen gibi son derece gerçek üstü ve hayal dünyası karakteri bir arada barındırıyor. Cuphead Show, çıkış materyaline çok sadık kalmış gibi görünüyor.

2017'de yayınlanan video oyunu Cuphead'e dayanan bir animasyon dizisinin ilk sezonu, Dave Wasson tarafından geliştiriliyor. 18 Şubat'ta yayına girecek olan dizinin ilk sezonu her biri 12 dakika süren 12 bölümden oluşacak. Ayrıca önümüzdeki ay içinde Playstation'ın efsane oyunlarından biri olan, baş rolünde ise Tom Holland'ın yer alacağı Uncharted filmi de gösterime gireceğini de unutmamak lazım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cuphead, Netllix Animasyonu olarak geliyor
İlginizi Çekebilir