Cyberpunk 2077 DLC'si yeni etkinlikte gösterilebilir

Alparslan Gürlek 2.09.2022 - 16:35
CD Projekt, hem Cyberpunk 2077 hem de anime dizisini göstereceği yeni Night City Wire etkinliğinin tarihini verdi.

CD Projekt Salı günü yapacağı bir etkinlik ile Cyberpunk 2077'yi gelecekte neyin beklediğine dair yeni detaylar paylaşacak. Video oyunları tarihine adını kara bir leke gibi yazdıran Cyberpunk için gelecek yeni anime de yine bu sunum sırasında gösterilecek. Sunumun Night City Wire'ın özel bir bölümü olacağını belirten şirket, aynı zamanda tarihi de verdi. 

Cyberpunk 2077'yi neler bekliyor, göreceğiz!

Night City Wire'ın yeni ve özel bölümü 6 Eylül Salı, TSI 18:00'da gerçekleşecek. Netflix'in yeni Cyberpunk: Edgerunners animesini de içerecek sunumda hem bu animeye hem de oyunun geleceğine yönelik yeni detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz. Nisan ayında şirketin toplamda 18 milyon sattığını duyurduğu Cyberpunk 2077, lansmanında gerçekten büyük problemlerle gelmişti. Hatta oyun dünyasından bazı geliştiricilerin kulaklarına dahi küpe olan oyun, hala gündemde yerini korumayı başarıyor.

Zaten sunumdan bir hafta sonra da -yani 13 Eylül tarihinde- Netflix'te Cyberpunk: Edgerunners animesi gösterime girecek. Netflix'in resmi tanıtım yazısı şöyle:

"Dizi, geleceğin teknoloji ve vücut modifikasyonu takıntılı bir şehir olan Night City'de hayatta kalmaya çalışan bir sokak çocuğu hakkında bağımsız, 10 bölümlük bir hikaye anlatılıyor. 

Cyberpunk 2077 DLC'si yeni etkinlikte gösterilebilir

Öte yandan Cyberpunk 2077 için bu etkinlikte bazı beklenen içeriklerin de gösterilmesini bekliyoruz. Öyle ki geçtiğimiz haftalarda ortay ücretsiz DLC paketinin yakında duyurulabileceğine yönelik haberler çıkmıştı. Bu haberler de yine Cyberpunk'ın resmi Twitter hesabından geliyordu. Gamescom 2022'yi boş geçtiklerine göre, kendi özel sunumlarında yeni bir DLC duyurma ihtimalleri yüksek. 

DLC paketiyle ilgili daha önce bazı sızıntıların olduğunu duymuştuk. Yaklaşan genişleme ile oyunun hikayesinin daha da zenginleştirileceği öne sürülmüştü. Meyers, FIA, Songbird ve Reed adında yeni karakterlerin ortaya çıkacağından ve muhtemelen bu karakterlerin oyunun sonlarında oyuncunun karşısına çıkacağı söylenmişti. Henüz hakkında resmi hiçbir detayın paylaşılmadığı genişlemeden yana gelen bilgilerin hepsinin söylenti olduğunu unutmamakta fayda var. Bakalım Salı günü CD Projekt RED bize ne gibi haberlerle gelecek...


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2022 20:09
Çıksın artık şu oyun da
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 DLC'si yeni etkinlikte gösterilebilir
İlginizi Çekebilir