Cyberpunk 2077 etkinliğinde yayınlanan yeni fragmanlar

Alparslan Gürlek 15.10.2020 - 20:05
Bildiğiniz gibi bugün 19:00'da Night City Wire etkinliğinin dördüncüsü yapıldı. Bu sırada Cyberpunk 2077 için yeni fragmanlar yayınlandı, buyursunlar.

CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve merakla beklenen yeni RPG Cyberpunk 2077 için bugün yapılan etkinlikte yeni fragmanlar yayınlandı. Aynı zamanda etkinlik boyunca oyundaki arabalar, motorlar ve çeşitli vasıtalarla ilgili birçok yeni detay paylaşıldı ve bu araçların seslerinin nasıl kaydedildiğinden bahsettiler. Etkinliğin tamamını hemen alt taraftaki videodan seyredebilirsiniz, yayınlanan fragmanları da ayrı ayrı alt tarafta bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 için yayınlanan yeni fragmanlar

Yayınlanan ilk fragman oyundaki stillerden bahsediyor. Oyunda farklı tarzlara bürünebileceğinizi ve kendi tarzınızı belirleyebileceğinizi gösteriyorlar. Toplamda 4 farklı stil var ve hepsinin kendine has bir görüntüsü var, dilerseniz detayları hemen aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.

Karakterinizi ve arabalarınızı bu tarzlardan herhangi birine uygun olarak süsleyebiliyorsunuz. Her tarz farklı bir sınıfı yansıttığından karakterinizle ilgili yapacağınız seçimlerden ve oyun boyunca vereceğiniz kararlardan birinin tarzınızı belirlemek olduğunu söyleyebiliriz. 

"The Diner" fragmanı

Cyberpunk 2077'nin büyüleyici dünyası Night City'de söz sahibi olmak ve şehri yönetmek mi istiyorsunuz? O zaman kendinizi geliştirmeye başlamalısınız. Vücut modifikasyonlarından bahsedilen kısa fragman ile özelleştirmenin çeşitliliklerine değinmişler. Ellerden gözlere kadar birçok alanda karakterimizin vücudunu şekillendirip geliştirebileceğiz gibi görünüyor. İşte bu! Night City gibi vücut modifikasyonunun takıntı haline geldiği bir şehirde et ve kemikten oluşma bir kolu kim ne yapsın!

Keanu Reeves ve Gard Hollinger'ın bulunduğu bir başka fragman da bugün etkinlik sırasında Cyberpunk 2077 Youtube hesabında yayınlandı. Burada oyuna motorsiklet eklenmesi fikrinden ve oyundaki motorlar için harcanan eforun kamera arkası görüntülerini bulabilirsiniz, onu da hemen alt tarafa bırakıyorum.

Aynı zamanda "Cosplay Yarışması Büyük Finali" de bu etkinlik sırasında yapıldı. Hayranların yaptığı cosplay çalışmalarına yer verildi ve aralarından bir tanesi yarışmanın en iyisi olarak seçildi. Birbirinden iyi yarışmacılar yaptıkları kostüm çalışmalarını gösterdi ve çok iyi kısa filmler gördük. Gerçekten cosplay'in bu kadar ileri gideceğini hayal bile edemezdik. 

İnsanların kendi imkanlarıyla ve bazen dışarıdan da yardım alarak yaptıkları kostümler belki CD Projekt RED'i bile şaşırtmıştır. Özellikle birkaç tanesinin yaptığı kostümleri bugün büyük bütçeli film setlerinde bile göremediğimizi söylesem belki de yanılmış olmam. İzliyoruz efendim...

Ayrıca bugün oyundaki araç türlerinin de detayları paylaşıldı. Onlar için yazdığımız haberi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Cyberpunk 2077 19 Kasım 2020'de çıkıyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2020 11:18
Yapmışsınız ama olmamış, oyun detaylarınız umurumda değil önemli olan gerçekçi realtime grafiklerdir. Önsipariş verenler şuan iade etmeye başlamışlardır.
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2020 22:53
Tabi boşuna realci demiyorlar ruh hastasının teki kendisi
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2020 03:57
Demek cyberpunk gömdün he vay be en farklı adam sensin mq üstadım benim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2020 14:44
çöp olacak gibi duruyor,umarım yanıltır,fragmanlar büyük hayal kırıklığı....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2020 16:08
bu bölümünü kaçırmıştım fragmanlar için teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 16.10.2020 14:49
Bu oyundan çok iyi grafik bekleyen var da, oyun deli manyak detay manyağı, grafik oyunu değil arkadaşlar, keyfe boğacak hepimizi. Ha grafikleri de çok iyi yanlış anlaşılma olmasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 etkinliğinde yayınlanan yeni fragmanlar
İlginizi Çekebilir