Dark Souls 2 için devasa bir güncelleme geliyor!

Emin Çıtak 15.01.2015 - 16:04
Hatta şöyle diyelim: PvP deneyimi kökten değişiyor
Nisan ayında gelecek olan Dark Souls 2: Scholar of the First Sin için radikal değişikler içeren bir güncelleme 5 Şubat'ta oyuncularla buluşacak.

Söz verilen yeni karakter Scholar of the First Sin yine bu güncellemeyle oyuna eklenecek. Elbette yeni karakterin oyunu nasıl etkileyeceği hiç bir şekilde açık edilmedi ama bildiğiniz gibi, bu Dark Souls. Dark Souls 2 oyuncularının bu bilgiye ihtiyacı yok zaten.

Güncelleme notları hayli fazla ve içlerinde gerçekten çok önemli yenilikler var. Özellikle PvP tutkunu oyuncular için artık en aktif 3 PvP bölgesi Bonfire menüsünde listelenecek.

Agape Yüzüğü ise sistemi kökten değiştirecek bir eşya olarak göze çarpıyor. Belli bir bölgede oyunu bırakıp PvP'ye yöneldiğimizde ister istemez Soul Memory'imiz yükseliyordu. Bu yüzden bir süre sonra eşya dezavantajına rağmen bir üst Tier ile eşleşmeye başlıyorduk (gerçi ben hep baldırı çıplak dövüşürüm ama).

Agape sayesinde PvP sırasında kazandığımız ruh yok sayılacak. Bu sayede oyucular eşleştirme sistemini kontrol edebilecekler.

5 Şubat'ta gelecek güncellemeyle ilgili bütün notlara şuradan ulaşabilirsiniz.

Dark Souls 2 için devasa bir güncelleme geliyor!
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls 2 için devasa bir güncelleme geliyor!
İlginizi Çekebilir