Darksiders 2'nin çıkış tarihi belli oldu

Murat Halilbeyoğlu 15.02.2012 - 12:10
Ölüm kapınızı çalacak, hazır olun
Mahşerin dört atlısını anlatan Darksiders'ın ikinci oyunu Darksiders 2 için daha öncesinden 2012 yazında çıkacağı belirtilmiş daha sonra bu tarih daraltılarak haziran ayına sabitlenmişti. Arada bir ertlenme dedikoduları çıksa da dün THQ tarafından yapıln bir duyuru ile yeni oyunun net çıkış tarihi açıklandı.

Buna göre bir diğer kardeş Ölüm ile oynayacağımız ikinci oyun 29 Haziran 2012'de çıkacak.

Darksiders 2'nin çıkış tarihi belli oldu
Ayrıca oyunun belli yerlere özel ön sipariş bonusları da olacak. Misal Amazon'dan yapılacak ön siparişlerde oyunlarla birlikte "Deadly Despair" adında, atınıza devamlı olarak hız artışı sağlayacak bir paket gelecek. Eğer GAME veya Gamestation'dan perakende için ön sipariş verirseniz "Death Rides"adında, yeni görevler ve loot'ların olduğu 2 saatlik ek içerik paketi hediye edilecek.

Öte yandan henüz perkandecisi belli olmayan ‘Angel of Death’ adlı bir paket de mevcut. Bu pakette ise meleklerden ilham alınarak tasarlanmış yepyeni oraklar ve yeni bir zırh sizlere sunulacak.

Elbette bu bahsettiğimiz yerler ne yazık ki yurt dışında bulunan dükkanlar dolayısı ile oralarda yaşayan yakınlarınız mevcutsa şimdiden para transferine hazırlanın.
Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 02:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darksiders 2'nin çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir