Darksiders co-op'un eşiğinden mi döndü?

Murat Halilbeyoğlu 26.07.2012 - 11:30
Vigil ne istedi, ne yaptı?
Darksiders 2'nin çıkışı yaklaşırken seri hakkında bilinmedik şeyler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Nitekim oyunun dörtlü co-op olarak düşünüldüğünü biliyor muydunuz?

Darksiders 2'nin baş tasarımcısı Haydn Dalton yaptığı bir röportajda serideki ilk oyun hakkında "Esasında Vigil oyunu dört kişilik co-op şekilde sunmak istiyordu" dedi.

"Ama gerçekçi olmak gerekirse bizim çok fazla konsol deneyimimiz yoktu ve bu oyun bizim için çok yeni bir türdü. O yüzden bunun yerine daha az riskli bir yoldan giderek tek kişilik oyuna odaklandık."

Darksiders co-op'un eşiğinden mi döndü?
Dalton, Vigil'in ikinci oyun için de bir co-op tabanı oluşturmayı düşündüklerini ancak sonrasında ilk oyunun tutan formülü üzerinde fazla oynamamaya karar verdiklerini de söyledi, lakin co-op ekibin hala düşünceleri arasında varmış.

"Sanırım burada Darksiders'ı sevip de bütün o yıkımı üç arkadaşı ile gerçekleştirmek istemeyecek olan kimse yoktur."

"Sanırım bulmacalar epey değişirdi çünkü biz onları tek bir kişinin perspektifini göz önüne alarak yaptık. Co-op bulmacaları bizim için yep yeni bir mücadele olur. Ayrıca tutup bir tanesi oyunu kendi başına oynamak isterse oyunun hali ne olur?"

Şu an için iki oyunda tamamen tek kişilik oynanış üzerine yapıldı lakin ikinci oyunda oyuncuların topladıkları eşyaları birbirleri ile takas edebileceği sosyal bir özellik de mevcut. Darksiders 2 ağustos ortasında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darksiders co-op'un eşiğinden mi döndü?
İlginizi Çekebilir