Days Gone ekibi heyecan verici bir oyun üzerinde çalışıyor

Ersin Kılıç 3.06.2021 - 01:41
Playstation 4 sonrasında geçtiğimiz günlerde PC platformuna da çıkan Days Gone geliştiricisi Bend Studios yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Son olarak Days Gone ile karşımıza çıkan Bend stüdyosunun yeni ve heyecan verici bir oyun üzerinde çalıştığı açıklandı. Geçtiğimiz dakikalarda Playstation markasının önemli isimlerinden Herman Hulst'un bazı açıklamalarına yer vermiştik. God of War Ragnarok ertelenme haberi ile birlikte oyunun Playstation 4 platformuna geleceği de açıklanmıştı. İşte bu üzücü ama önemli açıklamalar ile birlikte sevindirici bir haber daha geldi.

Bend Studio yeni bir oyun geliştiriyor

PlayStation Studios patronu Herman Hulst'un Playstation Blog üzerinden yaptığı açıklamaya göre Sony Bend Stüdyosu yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Bend Stüdyosu çok ama çok tutkulu oldukları, oldukça heyecan verici yeni bir IP üzerinde çalışıyor diyen Hulst, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Days Gone ile geliştirdikleri derin açık dünya sistemlerini geliştiriyorlar. Bu yüzden Bend Studio için gerçekten çok mutluyum.”

Days Gone ekibi heyecan verici bir oyun üzerinde çalışıyor

Days Gone bildiğiniz gibi güzel atmosferi, dünya tasarımı ve oynanış dinamikleri ile övgü toplasa da hikaye sunumu ve görev bakımından da topa tutulmuştu.

Nisan ayındaki bir rapora göre ise Sony Bend stüdyosunun bir zamanlar Days Gone için bir devam oyunu geliştirmek istediği ortaya çıkmış ancak karışık eleştiriler nedeniyle Days Gone 2 projesi hayata geçirilmemişti. Aynı zamanda Days Gone yönetmeni Jeff Ross, devam oyunu için her zaman umutlu olduklarını belirterek bir açık kapı bırakmıştı.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2021 02:26
Koca oyun yapmayı beceriyorlar da, oturup oynamayı unutuyorlar sanırım, zevk,eglence yok...Oyunun yarısı benzin doldur, oradan oraya git, malzeme toplamayla,vs... geçiyor... Buna ragmen hep bir eksik var... Silahınızı rahatça sıkamıyorsunuz... Oyun bitti bizim silah hala adam öldürmeye yetmiyor:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 14:59
Ne biçim oyuncu bu yorumcular , ya biz bilmiyoz oyunu ya bunlar oyuncuyum diye geçiniyor . Arkadaşlar days gone harika bi oyun sizin cebinizde oyun alacak paraniz yok eleştiri yapiyosunuz. Salgin oyunu olarak Tlous dan sonra en iyi oyun siz gidin littlenightmares , worm3 oynayin zevksiz insan dolu .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2021 22:11
Syphon filter yapında yüzümüz gülsün be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2021 12:10
Days gone bence dünyasi ve yalnizlik hissi ile , rahat hareket olanaği vurus hissi herşeyi ile ps5 de 4k 60fps oynadiğim en iyi oyundu , tlous serisinden sonra ilk defa bir zombi salgin oyunu olarak 2 ci sirada yer aldi benim için , 34 yaşndym , metro , tlous ve days gone harici tanimam , re çöp
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2021 15:23
Tamam.
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2021 15:11
RE oyunlrı resmen saçmalık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2021 15:01
Atmosfer, renkler, doğa oyunu efsaneler arasına soktu resmen ( yarım bırakılmış kısımlar olsada ) Fare tepkisi ve yürüme ADS 'leri sıkıntılı biraz yerçekimsiz alanda gibi SHIFT siz ilerlenmiyor. onun dışında güzel oyundu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone ekibi heyecan verici bir oyun üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir