Days Gone için çaresizliği gösteren bir TV reklamı yayınlandı

Ersin Kılıç 9.04.2019 - 14:39
Kalan son kurşun kimin için?

Zombilerin akın akın üzerimize doğru geleceği Days Gone için yeni bir TV reklamı daha yayınlandı. Yapımı bir süre önce tamamlanan ve çıkış tarihi için gün sayan oyunun bu videosunda çaresizlik unsuru ön plana çıkartılmış.  

Days Gone için çaresizliği gösteren bir video yayınlandı

Yayınlanan videoya baktığımızda oyunda yönlendireceğimiz karakter olan Deacon St. John'ın elinde bir kurşun kaldığını görüyoruz. "Son kurşun" isimli bu tanıtım videosunda bu mermiyi silahına doldururken şu sözleri duyuyoruz; "Kalan son kurşun. Peki kimin uğruna? Güçlü, zayıf yoksa çaresiz olan için mi? Bu dünya senin için geliyor ve asla durmayacak! Bir mermi kaldı, kimin için?" 

Açıkçası bu kısa video hem gösterilen sahneler hem de kurgusu ile oyunun dünyasının ne kadar acımasız olabileceğini gözler önüne sermiş durumda.

Playstation 4'e özel olarak geliştirilen Days Gone, özellikle açık dünya oynanışı ve akın akın gelen zombileri ile dikkat çekiyor. Oyunun ilk yorumları kötü olmuş, fakat geliştirme sürecinde yapım ekibi bu gidişatı değiştirmeyi başarmıştı. Merakla beklenen Days Gone'ın 26 Nisan'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 20:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2019 13:59
15 bın tl lık pc god of war tlou 2 death strandıg days gone ve bı cok oyunu sadece youtubeden oynucak cok uzucu bı durum ama anlıyorum sızıde sızde benı anlayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 22:06
Umarım çok çok çok kısıtlamazlar normal modda ya da varsa kolayda. Yani TLoU kadarsa bile yeter de çok zor olacak çok az loot olacak diye diye korkutuyorlar yav..
Kalan Karakter: 300 Gönder
mysterious
mysterious 9.04.2019 19:03
ahh ahh çıkmıyor şöyle oyunlar pc e
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone için çaresizliği gösteren bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir