Days Gone için düğün temalı yeni bir hikaye videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 14.02.2019 - 14:04
Days Gone'dan yeni video

PlayStation 4 özel oyunu Days Gone için yeni bir hikaye videosu daha yayınlandı. Yayınlanan videoda Sarah & Deacon'ın düğününe konuk oluyoruz. Videodan da anladığımız kadarıyla ana karakterimiz Deacon'ın karısı Sarah'ın hikayede önemli bir yeri olacak. Oldukça duygusal bir müzik ile birlikte sunulan Sarah & Deacon'ın Düğünü adlı yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Days Gone yeni oynanış videosu yayınlandı

2019 yılının en çok beklenen oyunlarından biri de Playstation 4'e özel olarak geliştirilen hayatta kalma temalı aksiyon oyunu Days Gone. Ülkemizde de Türkçe dil seçeneğiyle 26 Nisan 2019'da piyasaya sürülecek oyunun hikayesi de merak konusu. Görünen o ki Days Gone hayatta kalma mekaniklerinin yanı sıra, hikaye anlatımı ile de öne çıkmaya çalışan bir yapım olacak. 

Days Gone'ın en önemli mekaniklerinden biri de motosiklet olacak. Oyunda yer alan motosikletimiz bozulacak. Motorumuzu tamir etmek için yedek parça bulmaya çalışacak, riske girip düşman üslerine sızmaya çalışacağız. Tabii freakers adı verilen yaratıklar oyun boyunca bizi rahat bırakmayacak. Days Gone için heyecanlı mısınız? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 13:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2019 17:02
Heyecandan tir tir titriyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone için düğün temalı yeni bir hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir