Days Gone'ın motosiklet odaklı yeni oynanış videosu yayınlandı

Ahmet Özçilingir 25.01.2019 - 11:35
Kıyamet sonrası motor bakımı önemli

SIE Bend Studio'nun PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Days Gone için yeni bir oynanış videosu daha yayınladı. Oyunda kullanacağımız motosiklet Days Gone oynanaışın önemli bir parçası olacak. Motosikletimizi kişiselleştirebileceğiz. Ancak Motosikletin bakımını da yapmak gerekecek zira uzun süre bakımı yapılmayan motosiklet bizi yarı yolda bırakabilecek.  Days Gone için yayınlanan Days Gone World Series: Riding The Broken Road adlı motosiklet odaklı oynanış videosuna aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Days Gone oynanış videosu

Days Gone'da zombi ya da zombi benzeri yaratıklardan kaçma için en fazla motorumuza güveneceğiz. Yayınlanan yeni oynanış videosundan gördüğümüz kadarıyla Days Gone'da motosikletimizi geliştirmek için bir takım ekipmanlara ihtiyaç duyacağız. Bu ekipmanları, araç gereçleri elde edebilmek için de düşmanların yoğun olduğu bölgelere sızmak gerekecek.

2016 E3'te gösterilen oynanış videosu ile heyecan yaratan Days Gone'dan bir süre haber alınamamış, PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen oyundan erteleme haberi gelmişti. Oyunu oynayan oyun basınından Days Gone'a yönelik olumsuz eleştiriler yapılmıştı. Bakalım ertelemenin ardından Days Gone nasıl bir oyun olacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 06:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2019 04:32
Şu oyun ne kadar türkçe olarak çıkacak olsada fiyatı'nın 450 ile 500 TL'den satılacağından ülkemizde pek rağbet göreceğini sanmıyorum Şu ülkemizde malum kişilerin başımıza açtığı ekonomik sıkıkıntılardan bir an önce kurtulmak için Tanrı yardımcımız olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narutolga
Narutolga 25.01.2019 17:47
Konuyu ölülerin şafağı filminden çalmışlar sanki. Çünkü o filmde de Ölüler zombi olup, insanlara saldırıyor ve ısırıyordu.
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2019 18:35
Yok aslında Titanikten çalınma. Gemileri kaz dağına çarpıyor, hepsi boğulmak üzere, denize düşen piranaya sarılıyor ve meğer bu piranalar laboratuvar ortamında geliştirilmiş özel canlılarmış. Düşenleri ısırıp onları birer entelektüele çeviriyorlar. Bu insanlarda zombi virüsünü bulup dünyaya salıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 12:00
"Oyunu oynayan oyun basınından Days Gone'a yönelik olumsuz eleştiriler yapılmıştı." Öğrendiniz ya bişeyi, yazıp durun artık aylarca. O haliyle bu hali arasındaki farkı görmeye falan çalışmayın boşverin.
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2019 16:10
Paşam zombili RDR2 olsa neye yarar şu saatten sonra? 500TL verecekmiyiz bu oyuna? Ben gelişimini bile takip etmiyorum artık. Oyun çıkar ve tutmazsa en erken 6 ay sonra (indirim hızlı gelir) tutarsa da en erken 1 yıla indirimden belki alırım dolar 9TL falan olmaz ise..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone'ın motosiklet odaklı yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir