Days Gone'ın yetenek ağacı, yeni bir video ile tanıtıldı

Ahmet Özçilingir 8.04.2019 - 15:13
Şanslı oyuncular Days Gone'ı oynamaya başlamış

PlayStation 4 için geliştirilen Days Gone'dan yeni bir video geldi. Yayınlanan oynanış görüntülerinde oyunun yetenek ağacı tanıtılıyor. Days Gone'da yakın dövüş, gizlilik, zanaat özellikleri olmak üzere farklı yetenekleri geliştirmek mümkün olacak. Days Gone'ın yetenek ağacın gösteren yeni oynanış görüntülerine aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz.

Days Gone'ın yetenek ağacı yeni bir video ile tanıtıldı

Days Gone'da farklı yetenekleri açarak, "freakers" adlı yaratıklar karşısında daha tehlikeli bir avcı haline gelmek mümkün olacak. Yakın dövüşte daha fazla hasar vermeyi sağlayan yeteneklerin yanı sıra, hayatta kalma özellikleri de oyunda kazanılacak yetenek puanlarını harcayarak geliştirilebilecek. 

 Geçtiğimiz yıl yayınlanan uzun oynanış videolarının ardından hayal kırıklığı yaratan Days Gone için olumjlu yorumlar gelmeye başladı. Days Gone'da zorluk seçimi olmayacak. Bu nedenle Days Gone'ın zorlayıcı bir yapıda olacağı belirtiliyor. Yapımcı firma oyundaki yaratıkların zombi değil "Freakers" olduklarını belirtiyor. Kalabalık gruplar halinde saldıran düşmanlardan kaçma göründüğü gibi kolay olmayacak. Syphon Filter serisi ile bilinen Sony Bend Studio'nun geliştirdiği Days Gone, PlayStation 4 için 26 Nisan 2019'da yayınlanacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 02:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2019 14:30
Bu biraz tomb raider 'in yetenek ağacı gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 17:41
bana mı tırt geldi yoksa harbi fiyasko mu bu oyun ?
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 22:35
inş fiyasko olur da çabuk indirime girer biz de alırız :D:D:D:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 18:28
Sevgili Sony ve Sony Bend Studio, hadi gelin bilgisayara da çıkarın bu oyunu. Bakın yeni bilgisayarıma on beş bin lira para verdim oynayacak oyun yok. Hala borcunu ödüyorum, maalesef konsol alacak durumda değilim. Lütfen fiyatı da yüz lirayı geçmesin, biliyorsunuz borç var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone'ın yetenek ağacı, yeni bir video ile tanıtıldı
İlginizi Çekebilir