Dead Cells'in mobil sürümü duyuruldu!

Ersin Kılıç 8.05.2019 - 16:24
Önce iOS, sonra Android'e geliyor

Roguelike türünü kendine has dinamikler ve grafik tarzı ile birleştirmeyi başaran Dead Cells'in mobil sürümü duyuruldu. hali hazırda PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi platformlarda olan yapım böylelikle mobil oyunculara da göz kırpmış oldu.

Roguelike türündeki Dead Cells'in mobil sürümü duyuruldu!

Playdigious firması Motion Twin tarafından yapılan oyunun mobil platformlara geleceğini ve bu konuda bir anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Yaz aylarında çıkacak olan bu mobil sürüm ile ilgili kesin bir tarih ise henüz verilmedi. Yine de oyunun öncelikle iPhone ve iPad için geleceği daha sonra ise Android platformlarına da çıkacağı belirtilmiş. Mobil için hazırlanan bu sürümde arayüz değişikliği ve MFi kontrolcü desteği olacağı da belirtilmiş.

Duyuru videosuna baktığımızda oyunun oldukça hoş sahnelerinden tutun da aldığı ödüllere kadar birçok detaya yer verildiğini görüyoruz. Açıkçası Dead Cells son dönemde benim de büyük bir keyifle oynadığım yapımların başında geliyor. Eğer hala oynamadıysanız ve mobil platformlarda oyun oynamayı seviyorsanız listenize ekleyebileceğiniz bir yapım olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2019 08:43
İşte beklediğim haber. Oley be. Ama şu iphone tekelliği illa olucak ona uyuz oldum. Her oyun ilk iphone a geliyor. Androide 1-2 sene sonra geliyor insanın hevesi kaçıyor. Ölürmüsünüz ikisimide aynı anda çıkarsanız
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2020 20:11
ios daha stabil oluyor diye muhmelen ilk oraya çıkıyordur
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2019 17:22
Hala The binding of isaac rebirthi bekliyorum
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2019 12:42
iOS versiyonu hazırken bekletmek yerine çıkarmayı tercih etmişler, bence kötü bir karar değil. Bir çok oyun geliştiricisi yapıyor bunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Cells'in mobil sürümü duyuruldu!
İlginizi Çekebilir