Deadpool ve Wolverine bir arada

Merlinin Kazanı 1.03.2022 - 14:53
2009'da yayınlanan X-Men Origins: Wolverine beri bir arada göremediğimiz Deadpool ve Wolverine için yeni bir proje gelecek mi?

Ryan Reynolds canlandırdığı Deadpool karakteri izleyiciler tarafından çok beğenildi. Özellikle komik diyalogları, izleyicileri karaktere bağlanmasında önemli. Bunlar arasında Deadpool ve Wolverine üzerine kurulan diyaloglar en çok eğlendirenlerdi. Bugüne kadar bir çok takipçinin beklediği ikilinin bir arada yer alacağı bir film henüz çekilmedi.

Deadpool ve Wolverine bir arada

Netflix'te bu ay yayına girecek olan Adam Project filminin ilk gösterimi için bir araya gelen ikili, ortak bir film hakkında açıklama yapmamış olmasına rağmen, dostluklarını ve önümüzdeki dönemde bir arada filme imza atabileceklerini gösteriyor.

Deadpool ve Wolverine bir arada

Deadpool ve Wolverine geçmiş dönemde de çok fazla konuştuğumuz ikili arasında. Geçtiğimiz yıl yapılan bir röportajda, şu aşamada birlikte bir film planlarının olmadığını açıklamalarına rağmen, hayranlarının baskısı karşısında ne kadar dayanabileceklerini bilmiyoruz. Umarız önümüzdeki günlerde ikilinin Deadpool ve Wolverine karakterleri ile bir arada oldukları bir filmi görebiliriz.

Önümüzdeki Mayıs ayında yayına girecek olan Doctor Strange 2: Multiverse of Madness, eğer teoriler gerçekleşirse, filmin afişinde yer aldığı öne sürülen Deadpool ve çoklu evren bağlantısından ötürü, yapımda yer alacağı öne sürülen Wolverine bir araya gelmiş de olabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deadpool ve Wolverine bir arada
İlginizi Çekebilir