Deathloop çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 8.04.2021 - 17:57
Arkane Studios'un geliştirdiği ve ilgi çekici görünen yeni FPS oyunu Deathloop çıkış tarihi ertelendi. Oyun, bu yılın Sonbahar aylarına doğru çıkacak.

Dishonored gibi sevilen serilerin geliştiricisi Arkane'in geliştirdiği Deathloop çıkış tarihi ertelendi. Bethesda bugün yaptığı resmi bir duyuruyla oyun için yeni bir çıkış tarihinin belirlendiğini söyledi. COVID-19'a atıfta bulunarak ekibin geri kalanının güvenliğini göz ardı edemeyeceğini belirten ekip, oyunun kalitesinden emin olmak için de zamana ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Anlaşılan Arkane'in yeni FPS oyunu için Sonbahar aylarına kadar beklememiz gerekecek.


Deathloop çıkış tarihi Eylül ayına ertelendi

Bethesda ve Arkane tarafından bugün duyurulduğu üzere Deathloop çıkış tarihi 14 Eylül 2021 olarak açıklandı. Bethesda yayınladığı görselde şu açıklamalara yer verdi:

"Deathloop'un çıkışını 14 Eylül 2021 tarihine ertelemeye karar verdik.

DEATHLOOP'un kaltesinden ve ekibimizin belirlediği hedeflerden ödün vermemenin yanı sıra Arkane stüdyolarındaki herkesin sağlığını ve güvenliğini gözetmek bizim görevimiz. Elimizdeki ek süreyi kullanarak eğleceli, tarz sahibi ve akıl almaz bir oyuncu deneyimi hazırlamayı hedefliyoruz."

Deathloop çıkış tarihi ertelendi

İlk kez 21 Mayıs 2021 tarihinde çıkacağı duyurulan oyun son zamanlarda biraz sessizliğe bürünmüştü. Hal böyle olunca aslında oyuncular da bu tarz bir erteleme haberi bekliyordu. Deathloop çıkış tarihi için beklenen haber ne yazık ki geldi, oyun, 14 Eylül 2021 tarihinde piyasaya sürülecek.

Arkane, yaptığı açıklamada "Bekleme sürenizi uzattığımız için özür diliyor, hepinize oyuna tutkuyla bağlı olduğunuz ve heyecanla oyunun yolunu gözlediğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi. Yayınlanan videoyu da hemen alt tarafta görebilirsiniz.

Deathloop hakkında

Deathloop Arkane Studios tarafından geliştirilen bir FPS oyunu. Dishonored gibi serilerden FPS ve gizlilik mekanikleri konusunda oyuncuların güvenini kazanmış olan stüdyonun yeni oyunu yine hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Hades'ten alışık olduğumuz rogue-like elementlerini de içerisinde barındıran yapım, yalnızca bir günde geçiyor. Evet, içinde bulunduğumuz gün sonsuz bir döngüyle biz sekiz ana düşmanı öldürene kadar başa saracak.

Her gün başa sardığında kazandığımız silahlar ve yetenekler bizimle kalırken, düşmanlar yeniden doğacak. Bu şekilde oyunu bir mücadeleye çevirirken bir yandan da kendimizi geliştirmemiz gereken bir yolculuk olacak. Yayınlanan fragmanları da hemen aşağıdaki ilgili bağlantılarımızdan görebilirsiniz. Sizler de görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 22:26
Geliyor ballonnnns fight
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 15:05
07.20 prey gibi oyun birakilirda , bu denyo oyun yapilirsa olur almamda oynamamda . Prey nesi kötüydüde pubg benzettiler bu oyu nu çizgi roman çöpü gibi 5 lira etmez , neden re8 e metroya tlous uncharted alan wakeye balon demiyoz kalite kokacak önce
Naru61
Naru61 9.04.2021 07:20
Neden sürekli her şeye balon diyorsunuz.Hemen hemen her şeyi yıkma karalama zihniyetindesiniz.Bravo hayatı kara insan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 11:24
moonbase varya preydeki dlc. işte onun az gelistirilmis hali. zaten loop olayını fuyunca anladim.bu uyaniklar oturup.mekan tasarlamak yerine loop.yaptircaklar
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 13:22
İşte cehalet böyle bir şey. CS: GO ya da Valorant devam kardeşim sen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 08:21
zaten bişeye benzemiyor hacı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir