Deathloop oynanış videosu fena görünmüyor

Alparslan Gürlek 16.03.2021 - 10:55
Dishonored geliştiricisi Arkane'den gelen yeni yapım Deathloop için yayınlanan oynanış videosu, daha çok silahlara odaklanıyor.

Dishonored serisinin geliştiricisi Arkane imzasıyla gelen Deathloop için yayınlanan yeni oynanış videosu hiç de fena görünmüyor. Özellikle oyundaki silahlara ağırlık veren videoda çeşitli silahlar, özel yetenekler gösteriliyor. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, Dishonored oyuncuları videoyu izlerken evlerindeymiş gibi hissedecekler. Çünkü Deathloop, tam bir Arkane oyunu olmuş.

Deathloop oynanış videosu

Yayınlanan oynanış videosunda silahlara ve yeteneklere ağırlık verilirken, bir yandan da oyunun Dishonored'a benzediği göze çarpıyor. Tıpkı Dishonored'da olduğu gibi temel yeteneklerden bazıları ışınlanmanızı sağlıyor. Bölüm tasarımlarında ise gizlice ışınlanarak üstlerden gitmek için yollar olması... Evet, Deathloop tam anlamıyla bir Arkane oyunu olmuş.

Oyunda görebileceğiniz gibi pala, bıçak türü yakın dövüş silahları da yerini alıyor. Özellikle bu silahların bitirici animasyonlarının olması güzel olmuş diyebiliriz. Ayrıca menzilli silahlar arasında da özel tasarımlar görmek mümkün. Oyunun yapısına ve mantığına uygun görünen farklı silahlar var ve bütün bunların işlevleri de birbirinden farklı. Bir bölümde elinde küçük bir makinalı tüfek, başka bir bölümde ağır makinalı, başka bir bölümde ise pompalı taşıdığını görüyoruz. Ayrıca şuna dikkat çekmek gerekiyor ki, Arkane yine adının hakkını vererek bölümlerde birçok farklı yolu takip edebilme rahatlığını oyuncuya sunmuş.

Özel yetenek olarak ise yoğunlukla Dishonored'da da olduğu gibi ışınlanmanın kullanıldığı göze çarpıyor. Ayrıca elimizdeki küçük bir cihazla güvenlik kameralarını bozabiliyoruz. Bunun yanı sıra bir başka özellik iki düşmanı birbirine bağlamamızı ve birine vereceğimiz hasarın diğerine yansımasını sağlıyor. Yine başka bir özellik düşmanları kaldırıp havaya fırlatmamıza izin veriyor. Deathloop oynanış videosu içerisinde öyle görünüyor ki Arkane bize her zaman yaptıkları gibi "kendi oyun tarzınızı kendiniz seçin" diyor. Arkane oyunlarının en büyük artısı belki de bu olabilir.

Deathloop oynanış videosu fena görünmüyor

Deathloop, 21 Mart 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. PC platformu için Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda. Fiyatı 299,00 TL ve Deluxe sürümü de 399,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. Hala hali hazırda sistem gereksinimleri açıklanmamış durumda. Açıkçası belli olsa bile Türk oyuncusunun bilgisayarından çok alım gücünü zorlayacak. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 17:20
Prey nerde bu oyun nerde oynayanlara basarilar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 15:02
Şöyle bir oyuna; "fena görünmüyor" demek gerçekten çok yersiz. Arkane'in bugüne kadar ortaya çıkarttığı işler her zaman çok başarılıydı ama her zaman da belli bir kesime hitap etti. Özellikle Dishonored oyunları ve Prey kesinlikle en iyi oyunlar arasına sokulabilecek türden oyunlardır.
----------
Bazı ufak pürüzleri var gibi görünüyor ancak oldukça özgün ve kaliteli bir oyun geldiğini söyleyelim. Sadece bu oynanış videosu çok kapsamlı olmadığı, yalnızca silahları içerdiği için fena görünmediğini belirttim :) Arkane'in her oyununu çok severek oynadığımı da ekleyeyim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 12:33
Dandun oyunların zaten sağlam bir hikayesi yok, bari grafiklerini düzgün yapın hepten fail bu oyun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 16.03.2021 11:54
Beğendim lakin bildiğin dishonored olmuş gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2021 11:33
dishonored serisini çok seven biri olarak merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop oynanış videosu fena görünmüyor
İlginizi Çekebilir