Descent: Underground'un demo versiyonu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 31.07.2017 - 14:33
90'ların klasik uzay mekiği oyunu, yeni yapımı olan Underground ile devam ediyor.
Doksanlar, genelde oyunlar hakkındaki fikirlerin uçuştuğu dönem olarak tabir edilir. Çoğu yapımcının değişik fikirlerle serileri başlatma hayali, genellike fiyasko ile bitmiştir. Fakat aralarında bir oyun var ki, geçen sene beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı.

İsmi Descent olan bu yapımda, sahip olduğumuz gemilere yön vererek astreoidlere ve karşı takımdaki düşmanlara hasar veriyoruz. Tabii, ne kadar basit bir konsepti olsa da, 1995'te çıkan ilk oyunu için bir hayli garip ve üstüne ilgi çeken konseptti. Gemilerinizin kontrolü gereğinden bir hayli zordu ve neredeyse koridorlarda geziyordunuz, yani sabır ve el becerisi gerektiren bir oyundu.

Oyunun yapımcısı Descendent Games, günümüz standartları ile bunun sorun yaratmayacağını farkedince, Kickstarter'da proje açarak, bir zamanlar popüler olan Descent'in geri gelmesini planladı.  Şu aralar sorunsuz giden Descent: Underground'un yapım aşamasını göstermek isteyen yapımcılar ise kısa bir süreliğine demo sürümünü yayınladı.

Descent: Underground'un demo versiyonu yayınlandı
Descent: Underground'un web sayfasına buradan ulaşabilir ve oyun hakkında bilgi edinebilirsiniz. Halen yapım aşamasında olan Descent: Underground'un ne zaman çıkacağı belli değil, ama eski oyunlarının tadını vereceği kesin gibi görünüyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Descent: Underground'un demo versiyonu yayınlandı
İlginizi Çekebilir