Destiny 2: Beyond Light hikaye fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 21.10.2020 - 11:59
Bungie tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera türündeki FPS oyunu Destiny 2: Beyond Light için hikaye fragmanı yayınlandı.

Geliştirici ve yayıncı Bungie, Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Beyond Light için hikaye fragmanı yayınladı. Yayınlanan fragmana baktığımızda epik sinematik sahnelerin yanı sıra genişlemenin büyük kötüsü olan Eramis'i de daha yakından görüyoruz. Şimdiye kadar Eramis hakkında pek çok şey duyduk. Ancak bu yeni Kell ile ilk buluşmamız olacak. Stasis'in gücü kelimenin tam anlamıyla avucunun içindeyken, Forsaken genişlemesindeki baronları anımsatan bir çetenin katıldığı dağınık Fallen ırkının kontrolünü ele geçiriyor.


Destiny 2: Beyond Light genişleme paketi 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkacak ve çıkışıyla birlikte konsol için Xbox Game Pass sistemine dahil olacak. PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia ve PC için piyasaya çıkacak oyun, PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarına da geliyor. Oyun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte 60 FPS kare hızında çalışacak. Ayrıca Steam mağazasında 170,99 TL fiyat etiketiyle listelenen oyunu ön siparişe ile satın alırsanız, egzotik kenarlı hayalet kabuğuna ve efsanevi bir ambleme ücretsiz bir şekilde erişebileceksiniz.

Destiny 2: Beyond Light hikaye fragmanı yayınlandı

Destiny 2: Beyond Light hikaye fragmanı yayınlandı

Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit Gemiden yeni bir güç doğdu ve altında karanlık bir imparatorluk kuruldu. Destiny 2: Beyond Light'ta diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.

Oyunun özellikleri

• Destiny 2: Beyond Light'ta Muhafızlar yeni bir yer keşfedecek: Jüpiter'in donmuş uydusu Europa. Çetin hava şartlarına göğüs ger ve kadim buzun derinliklerinden yatan sırları gün yüzüne çıkar.

• Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis. Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanacak. Titan, Büyücü ve Avcı sınıflarının her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanılıyor ve keşfedilmeyi bekleyen olağanüstü yeni alt sınıflar var.

• Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Bu esrarengiz derinliklerin üstesinden gelebilenleri eşsiz ödüller bekliyor.

• Yeni görevlerin, mücadelelerin, ödüllerin ve daha fazlasının yer aldığı Beyond Light'ta Destiny 2 evreninde geçen heyecan verici yeni bir bölüm seni bekliyor.

Son olarak genişleme paketi için yayınlanan hikaye fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2: Beyond Light hikaye fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir