Destiny 2 PC sürümünden Ultra vs Low karşılaştırma videosu

Furkan Sakoğlu 29.08.2017 - 11:07
Bakalım sistemi yeteri kadar güçlü olmayan oyuncular neler kaybediyor?

Oyun dünyasının en çok sevilen oynanan yapımlarından biri haline gelen Destiny, geçtiğimiz E3 öncesinde yeni oyununu sürpriz bir şekilde duyurmuş, bazı oyuncuları sevindirse de, bazılarını üzmüştü. Normal şartlarda ilk oyunun on yıl kadar destekleneceğini düşünen bazı oyuncular, Destiny 2'nin duyurusunu pek de sevinçle karşılamamıştı. Ancak durum PC oyuncuları için ise tam tersi oldu. İlk oyunu PC platformuna bir türlü getirmeyen Bungie, ikinci oyunu PC oyuncuları ile de buluşturarak sürpriz yapmıştı.

Geçtiğimiz akşam ise PC oyuncuları için beta testinin kapılarını açan Bungie, görünüşe bakılırsa PC oyuncularının hakkını vermeyi başarmış. Hem optimizasyon konusunda hem de oynanış bakımından kusursuza yakın bir deneyim sunmayı başaran beta testi, PC oyuncularının yüzünü hayli güldürdü. Bugün ise ArrekZ Gaming YouTube kanalı, oyunun PC sürümünün farklı grafik ayarlarını bizlere gösteren yeni bir video yayınlandı. Oyunun PC sürümünden Low, Medium, High ve Highest ayarları karşılaştıran yeni videoda, oyunu yüksek ayarlarda açamayacak PC oyuncularının neler kaybettiği gösteriliyor. Aslına bakarsak farklı ayarlar arasında kaplama çözünürlükleri hariç pek de bir fark gözükmüyor. İşte Destiny 2'nin farklı grafik ayarlarından karşılaştırma videosu:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2017 13:58
çok fark yok gibi duruyo çok garip ya bu video gerçekmi ?
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2017 12:05
Uçuk kaçık bir fark yok kardeşim, ben de denedim. Zaten oyunun grafik kalitesi zayıf. Quake kalitesini bekleme. Örneğin ; Quake grafik ve efekt olarak 95 olsa, Destiny 2 en fazla 70-75 arası olabilir. Sesler ve ortam iyi , belli bir kalitesi var. Ama canavar pcler için grafikler komik.Beni kesmedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 PC sürümünden Ultra vs Low karşılaştırma videosu
İlginizi Çekebilir