Destiny 2 Raid çıkış tarihi açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 29.07.2022 - 02:38
Destiny 2 Raid çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde yapılan bir etkinlik sırasında açıklandı. Bu etkinlikte Raid ile alakalı pek bilgi verilmedi.

Destiny 2'nin Season of the Haunted etkinliği sona eriyor. Bu durum her ne kadar oyuncuları üzse de oyunun 18. Sezon’ un başlamasına üç haftadan az bir süre kaldı. Sezon 18'in temaları, karakterleri ve nerede geçeceği hakkında çok az bilgi verildi. Şuanlık daha fazla bilgi verilmeyecek gibi gözüküyor, ancak kafamızdaki soru işaretlerinin gitmesine çok az bir süre kaldı. Destiny 2 Raid çıkış tarihi de açıklananlardan biri.

Destiny 2 Raid yeni sezonun ilk gününde geliyor

Destiny 2'nin 5. Yılı’nın bir parçası olarak Bungie, 17. Sezonda çok ilgi gören Dungeon'ın yeni bir versiyonunun geleceğini ve bunun ardından 18. Sezonda Raid'in geri geleceğini açıkladı. Yeniden düzenlenen Raid'in oldukça büyük olacağı zaten biliniyordu, ancak Crota's End kadar olamayacağı düşünülüyor. Bugünkü TWAB etkinliği ile Bungie, yakında oyuna geri dönecek olan eski Raid'in çıkış tarihini nihayet açıkladı. Raid Sezon 18'in ilk günü yayınlanacak.

Destiny 2 Raid çıkış tarihi açıklandı

26 Ağustos, Sezon 18'in ilk günü ve Bungie'nin Raid'i bu kadar erken yayınlamaya karar vermesi şaşırtıcı olsa da Raid'i elde edebilmek için güç seviyenizin 1.560 olması gerekecek. Yeni sezonda yarışma modu ve mücadele modu da geri dönüş yapacak. Yeniden düzenlenen Raid ile ilgili bir master modu olabileceği de iddia ediliyor. Ancak durum böyle olursa, oyuncular bunu sezonun başlarında değil, birkaç hafta sonra beklemeli. Yine, bu ayrıntı TWAB etkinliğinde ve Destiny 2'nin yaklaşan lansmanında ortaya çıkabilir.

Şirket personeline gelen tehditler nedeniyle hayranlarla iletişimi azaltmıştı ancak yaklaşan Destiny 2 Raid çıkış tarihini ve Destiny 2 haberlerinin en önemli parçalarından bazılarını  TWAB etkinliğinde oyuncularına iletmekten geri durmadı. Raid'in nasıl olacağını öğrenmek isteyen ve Sezon 18 ile ilgili ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi olmak isteyen oyuncuların Ağustos gösterimini beklemesi gerekecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 08:58
Bu oyunun en kötü yanı dlc'lerin de sezon sezon geliyor sonra bir daha oynanmıyor olmasından ötürü dlc'nin çıkıç tarihine yakın zamanlar dışında bir türlü o içerikleri online oynama deneyimini yakalayamamanız. Destiny 2 ilk bedava olduğunda ana hikaye çok süperdi, co-op oluyordu. Onu da kaldırdılar.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2022 14:30
bende diyorum hikaye nerde ya kafayı yedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 29.07.2022 20:52
Çok güzel,o kadarda zor bir oyun.
Hastasıyız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 Raid çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir